Inför Wrexham - QPR

QPR tillbaka i Wales - skall det gå bättre nu än i play-offinalen?

QPR reser för första gången sedan den olycksaliga play-off-finalen mot Cardiff i maj till Wales för ett viktigt möte med nykomlingen Wrexham. Matchen har stor betydelse för Rangers då man ännu inte lyckats bärga sin första 3-poängare på bortaplan. Ett starkt bortaspel är nyckeln till en framskjuten placering i vår och ett lag som Wrexham skall normalt sett besegras - även om walesarna inlett seriespelet överraskande starkt.

Lagen i div. 2 går nu in i en mycket hektisk period där QPR skall avverka 7 matcher på 23 dagar, två cupmatcher inräknat. Man inleder med tre bortamatcher på raken men har sedan 4 av 5 matcher hemma på Loftus Road. Efter utflykten till Wales väntar en glödhet derbymatch mot Luton, anledningen till det stora intresset är givetvis Tony Thorpes omstridda övergång till Rangers från Luton strax efter säsongsstarten. Men först gäller det alltså Wrexham och tyvärr behöver duon Thorpe och Bircham ytterligare ett par dag för att återhämta sig från sina skador, vidare avtjänar Terrell Forbes sin sista avstängningsmatch vilket gör att QPR nästan kommer att vara ordinarie på lördag mot Luton. Till morgondagens match gissar jag att manager Ian Holloway mönstrar i princip samma elva som inledde mot Wycombe, ja inte bara i princip utan faktiskt exakt samma!Skulle dock vilja se lite mer av Richard Pacquette som inte ens var i närheten av ett inhopp mot Wycombe. Ollie har även nominerat unge Marian Ifura till den trupp som reser västerut imorgon.

Wrexhams stora avbräck är frånvaron av den rutinerade anfallaren Chris Armstrong. Man har precis lånat den unge fransmannen Armand One som ersättare, återstår att se om denne får spela från start.

Jag är optimist, Rangers hade marginalerna mot sig i lördags men nu går det bättre och den första bortasegern för säsongen blir ett faktum, Pacquette gör matchens enda mål efter att ha gjort mål på sin första spark efter inhoppet.

Fredrik Montgomery2003-09-15 23:00:00

Fler artiklar om QPR