Inför QPR - Kidderminster

Det är dags för första omgången i LDV Vans Trophy.

QPR tar sig på tisdagkvällen an Kidderminster Harriers på Loftus Road i LDV Vans Trophy. Turneringen värderas olika högt av olika lag och i det här fallet så har båda klubbarna ligapostitioner att tänka på. QPR jagar uppflyttning och i den jämna division två-tabellen gäller det att hänga med från början och en skadefri trupp är viktigt.

Kidderminster ligger för närvarande på näst sista plats i trean efter att man förlorat med 2-1 hemma mot Southend i helgen. Southends vinstmål kom på övertid och Harriers manager Ian Britton gick efter matchen ut och hotade med att ha tre nya spelare klara till kommande helg. Man drabbades dessutom av två avbräck på forwardssidan. Danske Bo Henriksen tvingades utgå skadad i halvtid i lördags medan inlånade Andy Bishop kallades tillbaka till Walsall i förra veckan. Den ende spelare som fick godkänt i helgen var debutanten Matt Lewis. Denne lär få fortsätta i anfallet. Övriga spelare är skade- och avstängingsfria och de lär ha slitit hårt på träningen för att förvissa manager Britton om en plats i startelvan.

Ian Holloway kommer troligen att ställa ett något reservbetonat lag på plan. Nick Culkin kan komma att få en chans i målet och Clarke Carlisle hoppas att få spela i varje fall en del av matchen. I övrigt så kommer troligen de spelare som börjar komma till åren och de som är skadebenägna att få stå över eller inleda på bänken samtidigt som yngre spelare som Richard Pacquette, Wes Daly och Dennis Oli säkerligen kan få en plats i truppen.

För tillfället så känns det som om denna mindre cup inte prioriteras särskilt högt. Kidderminster kommer troligen att vara hungrigt på en cupskräll och det faktum att QPR aldrig har vunnit en match i denna turnering talar för gästerna. Den alltid lika negativa landsortsredaktionen tippar: QPR 1, Kidderminster 2.

Simon Ståål2003-10-13 16:18:00

Fler artiklar om QPR