QPR - Kidderminster 2-0 (1-0)

Rangers enkelt vidare i LDV Vans Trophy - skadeläget allt bättre!

QPR:s cupfacit denna säsong är hittils 3 matcher - 3 segrar vilket ju är sensationellt bra för det tidigare så usla cuplaget. Gårdagens match i LDV-cupen gav manager Ian Holloway chansen att pröva spelare som normalt inte ingår i förstaelvan och flera av dem tog chansen och gjorde bra ifrån sig. Nick Culkin fick ta plats i målet medan Warren Barton spelade från start i backlinjen. Ett nykomponerat anfallspar bestående av Richard Pacquette och Dennis Oli såg intressant ut, även Eric Sabin bereddes plats på mittfältet. De som hade bespetsat sig på att få se Clarke Carlisle i en bejublad comeback blev dock besvikna, "Superman" hade dragit på sig en influensa och fanns inte ens med på avbytarbänken. Marc Bircham fick ta på sig kaptensbindeln från start.

Rangers inledde matchen bra och både Oli och "Pacman" oroade det något orörliga Kiddeminsterförsvaret. Dennis Oli hade ett volleyskott i mitten av halvleken som bortalagets målvakt Brock dock kunde se sväva över ribban, i slutet av halvleken kom dock hemmalagets ledningsmål, då högst välförtjänt. Eric Sabin drev upp bollen på kanten och slog ett lågt inlägg som "Pacman" mötte perfekt - 1-0 och stort jubel bland de 3671 på plats på arenan.

Andra halvlek var enligt rapporterna dålig men spelet tog ny fart då Kevin Gallen och Tony Thorpe byttes in istället för Pacquette och Oli. Tillsammans med Martin Rowlands hittade de nya vägar genom bortalagets försvar och tio minuter innan slutsignalen så kom Rangers andra mål. Gino Padula slog en väl avvägd hörna som Gnohere helt omarkerad enkelt kunde knoppa in! Slutresultatet var rättvist och segern var helt i sin ordning, Rangers kontrollerade matchen trots det till stora delar nykomponerade laget.

Lottningen till nästa omgång av LDV Vans Trophy genomförs nu på lördag, omgång 2 spelas sedan den 3 november.

Skadeläget inför lördagens bortamatch mot Peterborough ser mycket ljust ut, det är egentligen bara Shittu och Rose som inte är aktuella för spel, båda dessa är dock på bättringsvägen. Konkurrensen om platserna blir stenhård, låt oss bara hoppas att QPR har konserverat den fina form som gav laget två raka segrar innan uppehållet.