Dax att rösta om oktobers bäste spelare!

Kan Chris Day ta andra raka eller blir det en ny vinnare?

Så var det då dax för omröstningen om oktober månads bäste QPR-spelare och redaktionen har enats om att nominera följande 5 lirare:

Kevin Gallen
"Kevin with the hat" har äntligen fått fart på målskyttet, två viktiga mål har det blivit under oktober men vad som är viktigare är att Kevin G nu uppträder som den rutinerade spelare han är, peppar resten av laget och motiverar de yngre. En Gallen är i form är nödvändigt om Rangers skall nå uppflyttning i maj. Säker på en plats i förstaelvan!

Richard Edghill
Edghill går från klarhet till klarhet och var bäst på plan när Rangers gjorde en spelmässigt mycket bra match mot Richards förra klubb Manchester City. Danny Shittu kommer att få slita för att återta sin backposition när han är tillbaka, Richard Edgill lär inte släppa den ifrån sig frivilligt!

Martin Rowlands
Rowlands har en säker plats i laget och visade även sin målfarlighet senast i matchen mot Stockport. Rowlands är allround och kan spela både på backen och på mitten, f n håller han dock till på mittfältet med rätt att gå framåt då läge ges. En kämpe som inte viker ner sig vilket dock kostat några gula kort på vägen.

Chris Day
Säker sista utpost som har räddat Rangers i många matcher hittills. Mot Grimsby spikade han igen och även om Sabin gjorde segermålet så var det Chris Day som banat vägena genom ett antal viktiga räddningar. Månadens lirare i augusti-september, skall han bli det igen.

Gino Padula
Har vuxit fram till en vass hörnläggare samt frisparksskytt. Kvitteringen mot Tranmere kom till efter en välriktad hörna från Rangers argentinare som även blivit en riktig publikfavorit på Loftus Road med sitt sätt att elda på publiken.

Så bara att rösta, tänk på att det är en röst per person som gäller!

Fredrik Montgomery2003-11-02 22:15:00

Fler artiklar om QPR