Crystal Palace B - QPR B 1-1 (1-0)

Första cup-poängen för reservlaget.

Rangers reservlag spelade 1-1 i reservlagscupens inledande gruppspel efter att Richard Pacquette kvitterat i andra halvlek.

Palace tog ledningen i första halvlek efter att ha fått en tveksam straff som Tariq Nabil säkert förvaltade. Richard Pacquette kvitterade på nick i andra halvlek efter ett bra inlägg från högerkanten av Dennis Oli. Palace jagade ett segermål, men Rangers försvar stod upp bra och fick med sig en välförtjänt poäng.

Danny Shittu spelade första halvlek utan att känna av sin skada vilket kan leda till att han tas med i A-truppen till lördagens toppmöte med Plymouth. Rangers gav också tre provspelare, varav den ene var Tottenhams Dean Marney, chansen att visa upp sig. De två andra provspelarna spelade vänsterback respektive vänsterytter, vilket pekar på att Ian Holloway försöker förstärka truppen på den kanten.