Förlust för B-laget i träningsmatch.

Match mot West Ham ersatte inställd ligamatch.

Onsdagens reservlagsmatch borta mot Gillingham har blivit uppskjuten och kommer att spelas vid ett senare tillfälle.

För att kompensera detta spelade man i går eftermiddag en bortamatch mot West Hams reserver på träningsanläggningen Chadwell Heath. West Ham vann med 2-1 efter att samtliga mål kom under den första halvleken. Hammers tog ledningen efter dryga tio minuter genom Anton Ferdinand. Richard Pacquette kvitterade mitt i halvleken innan Youssef Sofiane tio minuter innan paus gjorde vad som skulle visa sig bli det avgörande målet.

Vilket lag QPR ställde upp med är oklart. Det meddelas dock att Steve Palmer, Eric Sabin, Danny Shittu och Warren Barton spelade hela matchen.

Såväl West Hams reservlags manager Roger Cross som QPR's Tim Breaker var nöjda med spelkvaliten och matchtempot. Cross menade att det var viktigt för hans spelare att spela mot rutinerade spelare då många lag i Premier Reserve League har mycket ungdomliga lag.

Tim Breacker gav högt betyg till Eric Sabin, som denna dag höll till på högerkanten. Positivt var också att Danny Shittu spelade hela matchen, något som från början inte var tänkt.