Vem är november månads QPR-lirare?

13 poäng av 15 möjliga i ligan i november för QPR. Vad har var varit mest avgörande, anfallet, försvaret eller mittfältet?

Efter sju matcher i november nomineras följande fem spelare till novmeber månads spelare:

Clarke Carlisle
Är fullt återställd från sina problem och har varit dominant i mittfösvaret under hela november. Har fungerat tillsammans med både Terrell Forbes och Danny Shittu.

Chris Day
Rankas av många som tvåans bästa målvakt. Har räddat poäng till laget vid ett antal tillfällen under november. Självförtroendet är på topp vilket också märkts genom att Day hållit nollan tre gånger på de sex matcher han spelat.

Kevin Gallen
Har fungerat utmärkt både som framspelare och målskytt. Samarbetet med Tony Thorpe är en viktig faktor till ligapalceringen. Tre mål under november.

Martin Rowlands
Har huserat på bägge kanterna och centralt på mittfältet under november och har överlag gjort bra insatser. Två mål har det också blivit under november och det stärker kanditaturen ytterligare.

Tony Thorpe
Tre mål på sex matcher från start och ett inhopp blev facit för november för nyförvärvet. Trivs bra på topp tillsammans med Kevin Gallen och ångrar inte en för en minut att han lämnade Luton.

Gå in och rösta på din favorit! Tänk på att det är en röst per person som gäller.

Simon Ståål2003-11-30 20:34:00

Fler artiklar om QPR