Brighton B - QPR B 1-0 (0-0)

Tre spelare utvisade efter bråk.

Med dryga tjugo minuter kvar av reservlagsmatchen mellan Brighton och QPR uppstod ett bråk med tolv spelare inblandade som ledde till att domaren visade ut tre spelare, Rangers anfallsduo Paul Furlong och Richard Pacquette fick lämna banan tillsammans med Brightons back Adam Virgo.

Bråket föregicks av hårt spel och det hela urartade när Virgo enligt uppgift stämplade Pacquette, som reagerade starkt på det hela och slagsmål uppstod. Furlong lade sig i uppgörelsen och domaren visade ut alla tre för våldsamt uppförande.

Matchen i övrigt innehöll inte särskilt många målchanser och Brightons segermål kom i sista minuten då Pethicks inlägg slogs i mål av David Lee.

Matthew Rose gjorde comeback i QPR efter att dragits med olika skador i ett halvår. Rose spelade 55 minuter och fick beröm av reservlagsmanagern Tim Breacker.

Breacker var inte lika nöjd med domarens insats och ansåg att även om man inte kan försvara Furlongs och Pacquettes boxande så var det domarens ojämnhet som till slut orsakade bråket.

De bägge anfallarna kommer nu att bli avstängda från all fotboll i tre matcher. Avstängningarna träder i kraft den 17 december och detta innebär att det blir ligamatcherna mot Oldham, Notts County och Colchester som de tvingas stå över.

Källor: www.qpr.co.uk, www.qprnet.com samt www.seagulls.com

Simon Ståål2003-12-04 10:18:00

Fler artiklar om QPR