Aldershot B- QPR B 2-1 (1-1)

Snöplig förlust för tam och försenad bilaga.

På grund av trafikstockning på motorvägen tog det nästan dubbelt så lång tid som planerat för reservlaget att åka till Aldershot på tisdagkvällen, och laget anlände till Recreation Ground tio minuter efter utsatt matchstart. Domaren gick med på att fördröja matchen med tjugo minuter medan 30-talet åskådare, som valde denna matchen före Champions League, gjorde sitt bästa för att hålla sig varma.

När matchen väl kom igång satte Rangers full fart mot hemmalagets mål och både Furlong och Pacquette hade chanser som de borde förvaltat bättre. Dessa chanser skulle också visa sig bli de enda som anfallsduon mäktade med under matchen.

Aldershot spelade med fem man på mitten och började kontrollera matchen. Mitt i halvleken kom matchens första mål och det var hemmalaget som stod för det. Ett inlägg från "Shots" högerkant nådde en fristående Aaron McLean som enkelt nickade bollen förbi Jake Cole i Rangers mål.

McLean fortsatte att hålla mittbackarna Fletcher och Johnson sysselsatta, men mitt i Aldershot-dominansen blixtrade Eric Sabin till, tog sig förbi sin försvarare och slog behärskat bollen förbi en passiv Richard Barnard i hemmaburen.

Rangers tog över spelet i andra halvleks början men efter en knapp kvart kontrade Aldershot. McLean tog sin förbi sin uppvaktning och spelade bollen snett bakåt till Harper som tryckte bollen i mål.

QPR hade stora problem med hemmalagets mittfält och lyckades inte få fram bollen till Furlong. De gångerna man nådde Pacquette verkade denne fast besluten att göra jobbet själv, vilket inte fungerade särskilt bra. Pacquette spenderade dessutom en stor del av kvällen med att skälla på de yngre spelarna, vilket inte heller förbättrade hans slutbetyg.

Inte heller Eric Sabin hade någon lyckad andra halvlek då han envisades med att dra sig in i banan i stället för att utnyttja kanterna. Matthew Rose spelade hela matchen, men matchoträningen lyste igenom och han hade problem med tempot i slutet.

Marien Ifura och provspelande George Smee byttes in mot slutet. Smee avlöste en trött Farr på vänsterkanten och Ifura tog plats i mittförsvaret. Ryan Johnson flyttades ut som högerback och Wes Daly tog steget upp på mittfältet. Ifuras inhopp fick försvaret att se stabilare ut, men matchens bästa spelare, McLean, hade redan gjort vad som krävdes för att Aldershot Town skulle vinna sin första match för säsongen.

Källor:www.shotsweb.co.uk, www.qpr.co.uk samt www.qprnet.com

Simon Ståål2003-12-10 16:23:00

Fler artiklar om QPR