Hull vs. Wolves

I andra bortamatch i rad reser laget till förhandsfavoriten Wolverhampton.

Efter två raka oavgjorda matcher hoppas Tigrarna på att kunna plocka sin första trepoängare i The Championship. Man ställs dock på största tänkbara pro. Man möter nämligen Vargarna från Wolverhampton, ett lag som innan säsongen tippades gå upp till Premier League. 

Efter den förra matchen mot Sheffield Wednesday (1-1) kände spelarna att man snarare tappat 2 poäng än knyckt åt sig 1. Men samtidigt riktades en revanschfylld blick genast mot nästa match, vilket kommer behövas om man ska kunna få med sig några päng hem från Molineux. 
Samtidigt som en match av denna karaktär känns som en lite för stor uppgift är det givetvis roligt att äntligen få spela med dom stora grabbarna!

Wolverhampton, ett lag vi senast mötte 20 april 1991 (0-0), har börjat säsongen med 1 vinst (Crystal Palace, h) och en oavgjord (Southampton, b) och ligger på en 7:e placering i tabellen. Visserligen har det endast spelats 2 omgångar och man är bara 2 poäng efter den absoluta täten men räkna med att finna Wolves högre upp när säsongen är slut. Dessutom kunde man knappast fått en tuffare start, med tanke på motståndet.

Det gäller att inte vissa för stor respekt för motståndet, något Hull brukar vara bra på att undvika, men samtidigt ligga rätt i positionerna och inte göra några juniormisstag som man gjorde vid några tillfällen mot Wednesday senast. 
Wolves har i Kenny Miller en skyttekung, en spelare vi måste hålla ett extra öga på även om det inte lossnat för honom än i år. Må det fortsätta så åtminstonde under de 90 minuter våra backar måste tampas med honom.
Därimot hoppas jag att det verkligen släpper för Stuart Elliott. Inte för att jag tror att "mighty 7" ska hänga både två och tre baljor men att han i alla fall får sitt självförtroende stärkt efter drabbningen. Och varför inte göra ett mål på kontring som så många gånger förr?



Tipset
Som den oblygsamma optimist jag ibland är vill jag ha med mig en poäng hem från detta eldprov. En tredje oavgjord match är i det här fallet verkligen helt okey.
1-1 blir tipset. 
Eftersom detta är mer eller mindre en önsketippning, tippar jag också givetvis att det lossnar för Elliott som blir målskytten.



Trolig uppställning
Myhill - Coles, Delaney, Cort, Edge - Price, Ashbee, Andrews, Elliott  - Fagan, Barmby

Andreas Knapp2005-08-12 13:04:00

Fler artiklar om Hull City

Inför: Hull City - Sheffield Wednesday