Första förlusten för Tigrarna.

Hull lyckades inte få med sig några poäng mot Wolverhampton.

Ingen hade väl egentligen trott på några medhavda poäng hem till Hull, men nog fanns det chanser att lura till sig en tredje rak oavgjord match. Men man får inte glömma att man under stora delar av matchen var utspelade av Wolves.

Laget åkte till "det svarta landet" Wolverhampton utan skadade Leon Cort i mittförsvaret. Trotts det återfanns en Cort på planen. Leons storebror Carl Cort spelade hela matchen för Wolves. Förutom Cort, som ersattes av Scott Wiseman, saknades också lite överraskande Stuart Elliott i startelvan. Istället fick Kavin Ellison chansens från start. Peter Taylor ansåg att Elliott var för klen i försvarsspelet, något man redan innan match visste att man skulle ägna stora delar åt.

Wolves tog komandot direkt och var nära att göra mål redan efter 12 sekunder. Miller fick en långboll och tvingade Myhill till en strålande benparad. Den första av många svettiga räddningar från hans sida denna eftermiddag. Wolves fortsatte trycka på och bara 5 minuter senare hade Miller chansen igen, denna gången smet bollen precis utanför. Hull var ordentligt utspelade första delen av halvleken och i 19:e minuten fick Wolves utdelning.
Ki-Hyeon Seol fick bollen på högerkanten och gjorde först tunnel på Ellison och sedan Roland Edge för att därefter skjuta ett hårt lågt inlägg som oturligt nog tog på Delaney och ställde Myhill helt utan chans. 1-0 till Wolves.
2 minuter senare fick Hull sitt första avslut på mål, men McPhee's nick var enkel för Oakes i Wolvesmålet.
I den 30:e minuten stod Myhill för en kanonräddning när han tippade Carl Corts nick över ribban.
Redan i den 33:e minuten kom första bytet från Taylor. Ut gick den före detta Wolvesspelaren Keith Andrews och in istället kom Stuart Green. 4:a minuter senare kom nästa byte. Ut gick en lite haltande McPhee och in i hans ställe kom Stuart Elliott.
I den 39:e minuten tryckte Nick Barmby in bollen efter ett skott av Elliott men målet blev bortdömt för offside. 1-0 stod sig alltså halvleken ut.

Wolves var nära att utöka ledningen redan 2 minuter in i andra halvlek. Bara Greens räddning på mållinjen stoppade Lescotts nick från att gå in.
Ryan France tog Nick Barmbys plats i den 66:e minuten och fullbordade därmed Hulls byten för dagen.
Hull spelade upp sig rejält under andra halvleken och ett par chanser uppstod.
I den 72:a minuten hamnade Fagan i ett 1-mot-1 läge med en Wolvesförsvare, dessvärre sköt densamma högt över Oakes ribba. Elliott var som vanligt het framåt och i den 77:e minuten sköt han ett skott strax utanför straffområdet som Oakes rädda och Lescott tog undan returen innan Green hann dit. 6 minuter senare var han på hugget igen. Med ett rungande långskott tvingande han Oakes till att tippa bollen i ribban och över.
City försökte och kämpade hårt för att skapa en chans för kvittering, men 1-0 stod sig matchen ut och man fick inkassera sin första förlust för säsongen.