Lagbanner
Brentford Community Stadium, 2022-01-02 15:00

Brentford - Aston Villa
2 - 1

Inför Brentford - Aston Villa
Välkommen tillbaka John!

Inför Brentford - Aston Villa

Några dagars extra vila efter den uppskjutna matchen mot Leeds så går nu resan till västra London för att möta Brentford.

Efter förlusten på ”boxingday” mot ett starkt och tungt Chelsea har vi nu vilat ett par dagar extra och får tillbaka vår tränare Gerrard på tränarbänken. En stark insats där Lukaku blev den stora skillnaden mellan lagen då han byttes i andra halvlek. Nog om det! Vad har vi oss att vänta mot Brentford

Laget ligger i skrivande stund på 14:e plats i tabellen med 20 inspelade poäng efter 18 omgångar. I laget återfinns Pontus Jansson som även är lagkapten. En pigg nykomling med bra försvarsspel och som är tunga att möta på fasta situationer. Man har även spetskvaliteter i form av Ivan Toney i anfallet. 

Vi kommer själva från en period där vi med mycket energi och glädje har hittat formen. För vår del handlar det om att fortsätta spela vårt egna spel där vi med en aggressiv och varierad press kan återta bollen i rätt lägen, samt hota och våga spela bollen i djupled. McGinn väntas vara tillbaka och det är viktigt för vår kreativitet framåt vilket förhoppningsvis gör att Buendia får lite mer boll högt upp i banan. Det är också första gången som både Konsa och Watkins får spela på sin gamla arena och möta flera av dem som var deras tidigare lagkamrater.

Min förväntade startelva

               Martinez
Cash Konsa Mings Targett
      Luiz McGinn Ramsey
   Buendia Watkins Young 

Mitt tips
0-2

UTV! 

Vid pennan,
Christian Zivlak 

Christian Zivlak2022-01-01 22:43:40
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa