Lagbanner
King Power Stadium, 2022-04-23 16:00

Leicester - Aston Villa

Men vad är det som händer egentligen...???
Nu är väl allt vad smekmånad heter, över? Upp till bevis nu mot lag som inte har "något" att spela för.

Men vad är det som händer egentligen...???

Äntligen försvann Dean Smith och vi fick Coutinho. Nu skulle det täljas guld med våran gamla morakniv som finns i Ellis gamla skåp....

Men vad hände egentligen? Steven Gerrard känns fortfarande helt orubblig och jag är skapligt fundersam om andra tränare i Aston Villas historia hade setat lika högt på pedistalen....

Kan Gerrard klaga på lagets sammansättning? OM han gör det så välkommen till verkligheten.

Vi har Argentinas landslagsmålvakt mellan stolparna. En vägg förra året.

Backlinjen består av Cash (förlängt kontrakt och stort förtroende), Mings (konstant med i landslaget), Konsa (darrigare i år, men Chambers finns som backup), Digne (som trots allt Gerrard byter till sig mot årets spelare förra året)...
Mycket att klaga på? Nej det tycker jag inte. 

På mittfältet finns Coutinho, Buendia, Bailey... denna trio skulle väldigt väldigt väldigt många lag betala jäkligt dyrt för. Varför händer det inte mer här? Jo Coutinho visar stundtals absolut klass, Buendia växer sakta in i kostymet och sen har vi Bailey... Vad händer där??

Ramsey=vilken talang och bra spelare. En brittisk jordfräs i McGinn, Luiz som håller hög klass är även detta en trio som absolut håller hög klass.
Bakom(?) dessa har vi Chucken, Sanson, Traore, Nakamba... 
Det ska inte behövas en rymdforskare att få ihop detta till ett lag.

På topp har vi tyvärr nu bara Watkins och Ings. Två bra spelare, där jag håller Watkins enormt högt och Ings har även han en bra högsta nivå.

Vad vill jag säga med dessa rader? Jo att varje match, även om det är mot Leicester idag, eller mot Tranmere i morgon, så är det upp till bevis. Säsongen för Villa är INTE över. Varje match bör räknas som en final, där det gäller att visa sina framfötter och Gerrard MÅSTE visa att han är rätt man för jobbet. 
Börja redan idag mot ett Leicester som bör ha fokus på Europaspelet som kommer till veckan. 
Jag vill inte ha Gerrards huvud på ett fat, men nu måste LAGET börja visa karaktär och de bör visa upp ett bättre spel. 

Gerrard får göra som han vill, men på något sätt så bör Coutinho, Buendia och Bailey vara involverade, men jag struntar totalt egentligen i vilka. Det jag vill är att Villa verkligen krigar om dessa 21 poäng som finns kvar att kämpa om.

rooster2022-04-23 09:26:49
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa