Colchester 1 - 1 Plymouth
Heja Colchester

Kryssmatch på Layer Road

Colchester har extakt samma lag som i TV matchen mot Leicester.

Colchester gör avspark och spelar mot Layer Road End i första halvlek och gör den traditionsenliga passa bak och sparka upp bollen så springer vi på allt som rör sig. Det funkade inte så överdrivet bra idag för Lisbie springer offside efter 15 sekunder.

Dom första minuterna är jämna men några målchanser blir det aldrig utan det dröjer till sju minuter innan det blir lite farligt. Det är Johnnie Jackson tillsammans med Kevin  Lisbie som har ett farligt läge men Plymouth räddar till en resultatlös hörna

Kem Izzet är mycket nära att lura offsidefällan men tyvärr är han en aning för långt fram för annars hade han haft fritt fram och en stor chans till 1-0.

Plymouths första chans är när Lee Martin frestar på med ett skott som Dean Gerken verkligen får anstränga sig på.

Mark Yeates som gör frisparksmål på löpande band får ett läge men vinkeln är tyvärr lite för dåligt så 0-0 står sig.

Lee Martin arbetar fram en hörna för bortalaget som blir resultatlös.

Dom första 20 är jämna men Colchester har det lilla övertaget.

Plymouth har en frispark som lyfts in till Krisztian Timar som drar till och träffar hälen på Clive Platt så att bollen går till hörna bredvid en helt ställd Gerken i målet.

Plymouth har genom Lee Martin ännu en bra chans men Gerken gör ånyo en grym räddning och håller bollen. Lee Marin är Plymouths bästa spelare första halvtimmen.

Yeates försöker snurra upp Plymouths försvar och lyckas nästan med det.

Plymouth har tagit över matchen ganska ordentligt men 0-0 står sig.

Mark Yeates har ett farligt inlägg men Izzet är ju lite för kort för den.

Mark Yeates försöker med några skott men som bäst passerar han i alla fall kortlinjen...

Colchester rycker upp sig i slutet och Kem Izzet blir fint framspelad av Pat Baldwin som drar till på ett tillslag men skottet går över.

0-0 med ett visst övertag för Plymouth.

Inga byten i halvtid

Lee Martin har bra målchanser igen men Gerken räddar ännu en gång. Det annars så ihåliga Colchesterförsvaret håller än så länge tätt bakåt. Kan vi bara få till det framåt så finns chansen till tre poäng

Colchester jobbar till sig en hörna som Jackson lägger men bollen Matthew Connolly når inte bollen som istället rensas undan.

Mark Yeates kontrar snabbt och skjuter ett mycket bra skott som Romain Larrieu i Plymouths mål räddar fint men Kevin Lisbie är först på returen och gör enkelt mål från bara två meter. 1-0 till Colchester och inte speciellt rättvist.

1-0 av Kevin Lisbie

Nyinbytte Peter Halmosi har en frispark i mycket farligt läge. Halmosi drar till ett stenhårt skott som Gerken gör en superräddning på. Gerken får en hand på bollen som styrs över ribban till en resultatlös hörna.

Lisbie är framme och oroar igen och tvingar fram Plymouths försvar till en bakåtpass men domaren är tycker inte det trots att den var ganska solklar.

Plymouth byter underligt ut Lee Martin som varit bäst på plan

Halmosi har ännu ett grymt skott som Gerken räddar och sen rensas undan av Connolly i Colchester.

Med tio minuter kvar börjar Plymouths värsta press att avta lite men pressen fortsätter men inte lika mycket.

Plymouth försöker men Gerken gör sin bästa match för säsongen och håller tätt än så länge.

Halmosi är en stor injektion för bortalaget och oroar hela tiden Colchesters försvar.

Tillslut i den 88:e minuten kommer kvitteringen när David Norris trycker in bollen vid närmaste stolpen.

I anfallet efter har Jackson ett mycket farligt skott som räddas till en hörna som blir en dubbelhörna som tillslut Larrieu fångar.

Slutet blir dramatiskt när båda lagen går för vinst på stopptid.

Matchen slutar 1-1 vilket Colchester ska vara glada över sett över hela matchen men det är Plymouth som åker hem glada då alla trodde att Colchester skulle hålla undan.

Vi lyckades ju i alla fall göra ett ligamål på Plymouth för första gången sedan säsongen 95/96