Colchester 1 - 2 Crystal Palace

Hemmamötet med bottenlaget Crystal Palace slutade 1-2 efter att Palace fått ett tidigt mål och Baldwin blivit utvisad för Colchester strax efter.

Colchester tog emot Crystal Palace på ett kyligt Layer Road.

Sheringham kom direkt från tre matchers avstägning till bänken. The U's väljer att börja med Lisbie och Platt på topp.

Colchester börjar piggt och det är Mark Yates och Jackson som står för en del snabba löpningar på kanterna.

Yates har en bra chans efter 4 minuter när han blir framspelad av Lisbie men Hudson i Palace bryter.

Palace tar ledningen på sin första chans i matchen efter 7 minuter när James Scowcroft serverar bollen till Morrison som gör mål bakom ett stillastående U's försvar.

Direkt efter avspark blir Pat Baldwin utvisad när han som sista försvarare har lätt kontakt med en anfallande Palace spelare.

James Scowcroft är nära att öka på till 2-0 när han kommer loss mot Gerken som räddar.

Colchester kommer få en tung eftermiddag och manager George Willams gör ett tidigt byte då Matt Conolly kommer in för Kem Izzet efter 11 minuter.

Danny Granville spelar fram Jacksom som har ett skott strax över ribban.

Efter drygt 25 minuter vill Colchester har straff för hands men domaren vinkar spelet vidare då Colchester har fördel.

Lisbie har en lysande frilägesnick i ribban.

Återigen är Kevin Lisbie i farten ... han blir "framspelad" av en Palace spelare och kommer fri men bollen går till hörna och på hörnan är Lisbie nära att få in bollen. Enligt radion borde han haft ett hat-trick efter en halvtimmes spel.

Kevin Lisbie

The U's ligger på och spelar riktigt bra fotboll och Palace har svårt att hänga med när The U's sätter fart.

Palace leder 1-0 i halvtid men det är hemmalaget som totalt dominerat spelet på planen och det har inte märkts att Colchester haft en spelare kort ...

Colchester öppnar andra halvlek väldigt piggt och Yeates har tidigt en bra chans men det leder till en resultatlös hörna.

Publiken svarar upp på Colchesters spel och det är ett bra tryck på Layer Road.

Johnnie Jackson har ett skott strax utanför när han blir fram spelad av Yeates. Tyvärr är det fel fot bakom skottet.

I 69:e minuten kommer kvitteringen. Yeats spelar fram Johhnie Jackson som med ett vänsterskott via stolpen sätter 1-1.

Någar få minuter senare  i 74:e minuten så blir allt lysande arbete från Colchester ogjort då Palace tar ledningen igen efter en hörna där Gerken inte når bollen.

I 78:e minuten gör manager Williams ett konstigt dubbelbyte där Jamie Guy och Teddy Sheringham ersätter dom två anfallarna Lisbie och Platt.

Fyra minuters tilläggstid men det räcker inte för att Colchester ska få in ett kvitteringsmål.

På det hela en ganska konstig match som avgjordes under de första tio minuterna. Då Palace dominerade men där Colchester tog tag i spelet efter utvisningen och sedan förde spelet. Palace var inte utan chanser men det verkade som dom mest väntade ut slutsignalen.

Vi får se om våra englands-resenärer håller med om matchrapporten när dom kommer hem om några dagar ...