Lagbanner

Resa: Shit Shit on Welling

Vi fortsätter att lägga ut våra gamla reserapporter och turen har nu kommit till hösten 1991 när Colchester spelade mot Welling i Conference.

Datum
1991.11.19 - 1991.11.27 

Colchester matcher 
Conference: Colchester - Welling 3-1

Övriga matcher
Ligacupen: QPR - Manchester City 1-3
Division 1: Aston Villa - Leeds 1-4
Zenith Data Systems Cup: Chelsea - Ipswich 2-2

Deltagare
Colu, SwedishDad

Reserapport 
En av de bättre resorna både resultat mässigt och vad det gällde att ha kul. Vi lärde känna många Colchester fans och hade kul på Pubarna efter matchen. En riktigt målrik resa med ett snitt på 4,25 mål.

QPR - Manchester C 1-3. Ligacupen. Kallt som fasen. Vi hade byltat på oss tjocka tröjor och tjocka jackor och möttes av QPR-fansen i kortärmade spelartröjor. Vi frös - det gjorde inte dom … verkade det som. City drog upp tempot med en gång med en stor och högljudd klack i ryggen. Niall Quinn var stor i dubbel betydelse - även om han stundtals såg ut som Bambi på hal is. Rättvis bortaseger.

Colchester - Welling 3-1. Vauxhall Conference. En trevlig match med många situationer och många mål. Spelande managern Roy McDonough drev fram laget till en, trots siffrorna, stabil seger. Detta var en match som på den gamla goda tiden.

Första halvlek stod vi på Clock End och trakasserade Welling-målvakten - i paus vandrade vi över till andra sidan och fortsatte trakasserierna. Han tog dem med ett leende - var nog van. Efter matchen kom halva laget inklusive managern in på Drury Arms och tackade av Swedish Branch.

Aston Villa - Leeds 1-4. Division 1. Tåg till ett novemberdystert Birmingham och lokaltåg till Villa Park där vi satt högst upp på den anrika sittplatsläktaren. Trots att Leeds ställde upp med ett stjärnspäckat lag trodde de flesta Villa-fansen på en lätt seger. Det blev en lätt seger - för Leeds. Gary McAllister, Lee Chapman, Rod Wallace, Gordon Strachan, Tony Dorigo rörde om ordentligt i Villa-försvaret. 4-1 till dom blivande mästarna. Det var dödstyst när matchen led mot sitt slut, alltmedan Birminghamn-polisen visade ut den ene Leeds-supportern efter den andre som vägrade sitta.

Chelsea - Ipswich 2-2. Zenith Data Systems Cup. Trots att Chelsea var skyhög favorit gick det som det gick. Ipshit gjorde en kanonmatch och lyckades få oavgjort i en ganska trist och intetsägande match i en helt betydelselös cup. Vinnie Jones härjade i god stil i Chelsea-försvaret. Dennis Wise var vi den här tidpunkten lagets främste målskytt. Och regnade gjorde det också. Avslutade med en trevlig kinaresturang i Soho.


Tillbaka till Våra Resor

REDAK COLCHbarside@hotmail.com2001-02-01 00:00:00
Author

Fler artiklar om Colchester