Lagbanner
Resa: Förlust mot Southend
Swedish Branch

Resa: Förlust mot Southend

Ännu en återblick. Nu är det våran andra resa som läggs ut och det var ett derby mot Southend påsken 1990

Datum
1990.04.12 - 1990.04.20

Colchester matcher
Division 4: Colchester - Southend 0-2

Övriga matcher
Division 1: Crystal Palace - Arsenal 1-1
Division 1: Wimbledon - Norwich 1-1
Division 2: West Ham - Ipswich 2-0

Deltagare
Layer Road, Colu, m.fl.

Reserapport
Återigen var vi ett stort gäng (ca 10) som tog båten från Göteborg.

Det var lite splittring på matcherna i London. Alla hade lite olika matcher dom ville titta på.

Till Colchester blev det i alla fall gemensam resa. Derby mot Southend och viktig match för Colchester som höll på att åka ur Division 4. När vi var där första gången så kom vi väldigt sent fram och gick in direkt på matchen. Det misstaget skulle inte upprepas nu. Vi tog tåget så vi var framme i Colchester när pubarna öppnade. Från tåget tog vi taxi direkt till Drury Arms bara för att upptäcka att polisen stängt den av säkerhetsskäl!!! Nu var även alla pubar stängda av samma orsak och eftersom ingen av oss hittade så höll vi oss i närheten av arenan och där vi även hittade en vanlig affär som sålde det vi egentligen ville ha. Det blev några burköl på gatan i väntan på att matchen skulle börja.


Här kommer man i tid och så är puben stängd...


Så det fick bli snabbköpsöl vid närmsta träd...

Southend låg trea och jagade uppflyttning mot Colchester som låg sist kunde ju bara sluta på ett sätt och det gjorde det. Southend vann enkelt med 2-0 efter mål i slutet av båda halvlekarna. 

Vid slutsignalen ville vissa från Colchester umgås lite intimare med Southend supportrarna och en del stök å bök förekom.


Matchen är slut och Southend har vunnit men några vill att det fortsätter

Efter matchen träffade vi Mark som vi träffade första gången vi var där. Han skulle egentligen hem men eftersom vi var där tog han oss till den enda öppna puben i Colchester och den låg ju inte direkt nära och än idag vet jag inte var den puben låg. Vi blev kvar där några timmar och Marks havande fru som väntade hemma var ju inte så glad så hon kom och hämtade hem honom ... medans vi som var där på semester stannade några rundor till innan vi tog taxi till tåget för vidare transport hem.

Övriga tiden var vi i London och tittade på lite olika matcher. Kul att få se Wimbledon på Plough Lane innan den revs och klubben försvann även om själva matchen var bedrövlig.


West Ham - Ipswich 2-0


Bra målchans men inget mål

Tillbaka till Våra Resor

REDAK COLCH2001-02-01 12:00:00
Author

Fler artiklar om Colchester