Resa: Slaktade Stoke
Swedish Branch

Vi lägger ut gamla reserapporter lite då och då. I februari möttes Colchester och Stoke i en Division 2 match på Layer Road och vi var tre som åkte över för att se matchen.

Fredag 18 februari
Layer Road flög över redan på förmiddagen vi anslöt under kvällen. Vi bodde på ett bra ställe nära Paddington i London och där tillbringade vi också kvällen på en pub.

Lördag 19 februari
Som vanligt blev det tåg till Colchester och vi tog en liten sväng på stan innan vi gick till Layer Road för att hämta våra biljetter samt kolla lite i klubbshopen. Sedan gick vi till the Dragoon för att äta och dricka några öl. Mycket folk på puben innan matchen och det talade ju för att det skulle bli hyfsat med folk på matchen.

Vi lämnade the Dragoon lite lagom sent men hann i alla fall in till matchstart. Stoke tog kommandot i matchen från start men hade faktiskt svårt att skapa några farliga avslut. Hörnorna vann Stoke med 9-2 under första halvlek.

I andra kom Colchester igen och började ta tag i spelet. Matchen rullade på utan allt för många farligheter åt något håll och det kändes som 0-0 i luften. I slutet av matchen sätter Colchester ett bra tryck mot Stoke målet och i 87:e minuten nickar Steve McGavin in 1-0 för the U's. Han blev fint framspelad av Lua Lua.

Domaren lägger till 4-5 minuter för ingenting ... men Colchester håller undan och vinner. Efter matchen var spelarna, liksom fansen, tokglada och vi vandrade tillbaka till the Dragoon med ett leende på läpparna för lite "efter matchen snack" innan vi tog tåget tillbaka till London. Kvällen avslutades på en resturang och sedan en pub i London.

Söndag 20 februari
Tiding väckning och sedan full fart till Heathrow för att försöka komma med 9 flyget hem och det gick bra. Gott om plats.