Lagbanner

Resa: Borta i Bristol

Vi flängde runt lite i England och tog oss bland annat till Bradford, Bristol, Coventry och Sunderland

Datum
2001.04.12 - 2001.04.18

Colchester matcher
Division 2: Bristol Rovers - Colchester 2-0
Division 2: Colchester - Peterborough 2-2 

Övriga matcher 
Premier League: Bradford - Charlton 2-0
Premier League: Coventry - Sunderland 1-0

Deltagare
Layer Road, Colu

Torsdagen den 12 april
Jag och "Layer Road" flög ut med RyanAir från Skavsta. Ingen match att kolla på denna dag så det blev några pubar och sedan till hotellet.

Fredagen den 13 april
Vi hade fixat biljetter till Bradford - Charlton i Premiere League. Tog tåget upp till Bradford tidigt på fredagsmorgonen. Vi var tvungna att byta tåg i Leeds och kom då på att Leeds spelade borta mot Liverpool. Matchen gick live på Sky så vi hoppade av i Leeds och knallade in och såg större delen av matchen på en pub. Fortsatte sedan den till Bradford där vi såg en hyfsad match. Kom tillbaka till London rätt sent på fredagskvällen. 


Bradford - Charlton på Valley Parade

Lördagen den 14 april
Bortamatch för Colchester mot Bristol Rovers i diovision 2. Vi mötte upp några andra U's fans på Paddington Station.

Framme i Bristol mötte fler Colchester supportrar upp på en pub. Åt bra och billig pub-mat och tog en taxi till arenan så där en kvart före avspark.


Rovers har frispark i blåsten och regnet. Ingen rolig bortamatch

Usel match från Colchesters sida. Usel stäming också. Regnet gjorde inte saken bättre för några hundra frusna och blöta U's fans på en läktare utan tak.

0-0 i halvtid och Bristol Rovers som kämpade för att undvika nedflyttning var minst lika usla. Alla var nog rätt inställda på 0-0 men i slutet av matchen schabblar Colchester i försvaret och Rovers gör 1-0. Colchester pressar på under slutminuterna och Rovers petar då in sitt andra mål påhejade av sin speaker som "glömt" stänga av mikrofonen"


Colchester i gult försöker skapa något

Efter matchen hänger vi på ett ganska stort gäng ut på pub-vandring i Bristol. Tar 21.30 tåget tillbaka till London tillsammans med några andra U's fans.

Söndagen den 15 april
Ingen match denna dag. Layer Road åker hem och jag stannar ytterligare några dagar. På eftermiddagen träffar jag en U's supporter som bor i London. Satt och softade på en pub i Earls Court med honom.

Måndagen den 16 april
Jag åkte upp till Coventry tillsammans med två andra U's supportrar som var sugna på fotboll. Vi hade biljetter till bortaläktaren i matchen mellan Coventry och Sunderland. Rätt hyfsad match. Bra drag bland Sunderland fansen där vi satt.

Tisdagen den 17 april
Colchester - Peterborough. Jag mötte upp några London baserade U's supportrar och tog tåget den korta trippen till Colchester.

Började med några öl på Kings Head och fortsatte sedan på The Dragoon. En kvart innan avspark knallade vi in på Layer Road.

Rätt hyfsat med folk, cirka 4500, och bra stämning. Peterborough tog ledningen och Colchester kvitterade före paus. Andra halvlek blev likadan. Peterborough gör 2-1 och the U's kvitterar igen.

Matcher slutar 2-2. Rätt bra match och ett rättvist resultat. Gjorde ett litet besök i Club Shopen och sedan blev det några öl i supporterklubbens bar. Fick lift till stationen och hann precis med sista tåget till London!

Onsdagen den 18 april
Hemresa på kvällen. Knallade runt i London på dagen. Kollade lite i affärer och turistade på egen hand.

Tillbaka till Våra Resor

REDAK COLCHbarside@hotmail.com2001-02-01 12:00:00
Author

Fler artiklar om Colchester