Colchester 0 - 1 Wolverhampton

Inte så många vagnar kvar på tåget som ska rädda oss kvar i Championship

Colchester gör några ändringar i laget sen förra lördagen. Kevin Lisbie kommer in i laget igen vilket även Kevin Watson gör. Watson har varit skadad i stort sätt hela säsongen så en Watson i form kan bli mycket värt i slutspurten.

På bänken hittar vi två nya spelare i Izale McLeod och Ademola Bankole. Båda blev klara igår och tack vare McLeod har vi nu fyra anfallare att tillgå igen då Jamie Guy är skadad och Teddy Sheringham inte platsar längre.

Vi väntar fortfarande på att Dean Hammond ska göra debut från start men det är ju svårt att flytta på Jonnie Jackson och Kem Izzet som spelat bra mitten.

Chris Coyne som fick hjärnskakning i förra matchen är åter klar för spel. John White är tyvärr inte med då han slog armen ur led senast.

I Wolverhampton gör förre Colchesterspelare George Elokobi åter entré på Layer Road fast i fel färger.

Elokobi, nu i det andra laget

Avpark
Colchester spelar i sina randiga tröjor och gör avspark. Colchester anfaller åt höger i radiovärlden vilket innebär att man anfaller åt Layer Road End där bortafansens kortsida är.

Colchester startar matchen bäst och har spelet utan att direkt skapa några riktiga farligheter framför Wayne Hennessey i bortalagets mål.

Efter tio minuter får Colchester matchens första målchans när Kevin McLeod drar på med en volley men Hennessey gör en fin räddning när alla trodde på mål.

Bra start av bottenlaget Colchester.

George Elokobi gör en fin genombrytning men det blir aldrig farligt framför Colchesters mål.

Kevin Lisbie slår ett mycket bra inlägg till McLeod som på nytt en fin målchans men Hennessey gör ännu en bra räddning.

0-1
Efter en halvtimme gör Adam Virgo ett misstag vilket står sig mycket dyrt då Sylvan Ebanks-Blake hinner först och gör 1-0 bakom Dean Gerken. Ett mål man sett förut den här säsongen. Ett tjongande försvar och Adam Virgo missar och anfallaren gör 1-0. Tyvärr är det ju inte första misstaget Virgo gör. Inte så rättvist med 0-1.

Colchester ligger nu sist då Scunthorpe har 1-1 för tillfället.

Båda lagen tvingas till varsitt byte i slutet av första halvlek. Colchester tvingas byta ut lagkaptenen Karl Duguid som skadade sig i början av matchen men kan nu inte fortsätta längre. Izale McLeod gör nu debut för Colchester. Johnnie Jackson tar över kaptensbindeln.

Philip Ifil har ett farligt inlägg som tyvärr alla spelare missar precis framför målet.

Kevin Lisbie har en fantastiskt bra chans i sista minuten men Hennessey gör på nytt en grym räddning när alla tror det ska bli mål för Colchester.

Kevin Lisbie är mycket nära att kvittera i slutminuten

Första halvlek slutar 0-1 men Colchester har varit det bättre laget så hoppet finns ju fortfarande.

En trög inledning på andra halvlek vaknar till när Colchester får sin första hörna i andra halvlek. Johnnie Jackson slår en dålig hörna men bollen är kvar i spel och Colchester får till slut en farlig chans då Jackson får tillbaks bollen men Walesaren Hennessey är med på noterna när Jackson drar till mot första stolpen.

Wolverhampton gör en avvaktande inledning på andra halvlek och bevakar mest sin ledning och Colchester försöker men har svårt att komma till några avslut då gästernas försvar är för bra.

Stephen Elliott bryter fram på kanten och slår ett bra inlägg men Chris Coyne nickar undan till ett inkast långt nere vid hörnflaggan.

Förre U’s spelaren George Elokobi är mycket nära att göra 2-0 till bortalaget men Philip Ifil räddar på mållinjen när Elokobis långskott passerar Dean Gerken i målet men Ifil räddar alltså på mållinjen.

Colchester gör ett dubbelbyte när Kemal Izzet bytts mot Dean Hammond och Kevin McLeod bytts mot Bela Balogh

Colchester får ett intressant läge när Kevin Watson får en frispark i hyfsat läge. Ett hårt bra inlägg avslutas av nyinbytte Dean Hammond som tyvärr inte får den rätta träffen med huvudet så bollen går precis utanför en övergiven Hennessey i målet.

En ganska intetsägande andra halvlek börjar vakna till liv när Colchester får lite att säga till om. Colchester skapar en dubbelhörna där den första hörnan var den farligaste.

Även Wolves gör ett dubbelbyte och nye Kevin Kyle borde ha avgjort matchen när han efter ett mycket bra inlägg från Darren Potter nickar bollen utanför i fritt läge.

Den andra halvleken är inte speciellt bra och Colchesters chanser har ju varit lätt räknade i andra halvlek. Wolves har haft dom två farliga chanserna i andra. Colchester hade första halvlek så ett oavgjort resultat ska nog vara rättvist för Colchester som kämpar på i slutminuterna.

Domaren visar tre minuters tillägg.

Ny förlust på Layer Road

När klockan visar över 93 minuter får Colchester en mycket farlig frispark utanför straffområdet som Johnnie Jackson tar hand om. Tyvärr går bollen i muren och till en hörna som Lisbie nickar mot första stolpen men den rensas undan och matchen slutar inte så rättvist 1-0 till bortalaget

Eftersom Scunthorpe vinner ligger Colchester nu sist med ett dussin matcher kvar.