Liga Cupen: Colchester - West Bromwich 2-3

En resa som gjordes innan Internet så minnet är ju inte det bästa när man ska återskapa resan.

Colchester-Hartlepool
Colchester hade alltså Hartlepool hemma i premiären och det skulle ju inte vara några problem för Colchester.

Mark Kinsella var på gång till Charlton som inte ville betala för sig så Kinsella stannade i klubben några veckor till i väntan på bättre bud från någon annan klubb.

Till den här matchen hade äntligen Clock End öppnat efter att ha varit stängd i flera års tid. Sist den användes var i sista matchen mot Barrow Town i Conference 1992 och nu fyra år senare har den äntligen blivit ombyggd.

Clock End innan den revs

Clock End efter ombyggnaden.

Colchester hade till säsongen värvat David Greene och Richard Wilkins från Luton och Hereford för £ 30.000 var. Ovanligt mycket pengar för Colchester.

Hartlepool vinner matchen med 2-0 efter att Colchesters mittback Tony McCarthy blev utvisad i slutminuterna av den första halvleken och Hartlepool tar vara på möjligheten omgående då man gör två snabba mål i öppningen av den andra halvleken.

Colchester-WBA
Match två var även den på Layer Road och nu var det i ligacupen som väntade.
West Brom som låg två divisioner ovanför Colchester och med en väntad stor supporterskara hade skrämt polisen så dom gjorde matchen till “all-ticket” .

Mark Kinsella visade redan efter 48 sekunder att han var värd lite mer pengar då han drar iväg ett långskott som hittar nätet bakom en förvånad Nigel Spink i bortamålet och stort jubel på Layer Road. En kalasstart minst sagt. Tyvärr utjämnar borta laget när Jonathan Hunt nickar in 1-1 20 minuter senare. När det sen återstår 20 minuter av matchen är det Ian Hamiltons tur att nicka in bollen i mål och nu står det alltså 2-1 till West Brom. Colchester får lite hopp när Chris Fry glider in med bollen i mål efter ett fint inlägg från Robbie Reinelt bara fem minuter efteråt. Nu tror dom flesta att matchen ska sluta oavgjort men bortalaget ville tyvärr annorlunda då man i slutminuten gör ett inte speciellt rättvist segermål från Kevin Donovan.

(Colchester vinner sen returen mycket överraskande med 3-1 trots att anfallaren Steve Whitton fick agera målvakt i hela andra halvlek efter en skada på Garrett Caldwell i slutet av första halvlek. Colchester vidare med 5-4 totalt)

Rochdale-Colchester
Resan sista match är borta mot Rochdale på Spotlands där sex av dom sju senaste matcherna mellan lagen har slutat med ett oavgjort resultat. Tony McCarthy som ännu inte hunnit bli avstängd är närmast att avgöra matchen men Ian Gray i hemmamålet gör en fin räddning så det blir en ny oavgjord match som slutar 0-0