Heja

Försvann alla tågvagnar denna kväll?

Svår match väntar för Colchester som tog flyget ner till Plymouth redan på måndagen. Det var första gången någonsin Colchester flög till en bortamatch.

Colchester har halva laget på skadelistan. Karl Duguid är den senaste i raden. Han utgick mot Wolves senast med ett befarat benbrott men riktigt så illa var det aldrig så han kan nog vara tillbaka om någon vecka.

Andra spelare som saknas är Danny Granville, Mark Yeates, John White, Pat Baldwin, Teddy Sheringham och Jamie Guy är spelare som skulle kunna ta en plats i startelvan men ingen av dom är alltså tillgängliga ikväll.

Dean Hammond gör debut från start i Colchester. På bänken finns även U17 landslagsmannen Medy Elito. Clive Platt hamnar även han på bänken och framåt har vi nu Scott Vernon och Kevin Lisbie. I fyrbackslinjen hittar vi fyra spelare som inte spelat tillsammans tidigare. Philip Ifil och Chris Coyne har ju tagit en plats sen dom kom till laget i januari. Adam Virgo blandar mycket bra matcher med matchavgörande misstag som mot Wolves senast. Ungerske landslagsmannen Bela Balogh har inte spelat så mycket under säsongen då han varit skadat till och från.

Viktig match nummer 367 på Home Park

Colchester spelar i sina ljusblåa tredjetröjor och anfaller åt vänster i radiovärlden.

Avspark
Plymouth startar som väntat bäst och får en dubbelhörna inom två minuter. Ingen av hörnorna blir dock farliga men en oroväckande start.

Colchester är nära att komma igenom med Scott Vernon men ett bra försvarsarbete från Krisztian Timar gör att Vernon aldrig får bollen.

1-0
Efter tio minuter kommer första målet och det är Colchester som gör målet när Philip Ifil är sist på bollen. Enda problemet är ju att det var i fel mål och det blir 1-0 till hemmalaget. Ett fint inlägg från Gary Teale på högerkanten når Halmosi som nickar in bollen men det är Ifil som är sist på bollen.

Minuten efteråt från Krisztian Timar ett gult kort efter en kapning på Kem Izzet. Colchester får en frispark i halvbra läge som Johnnie Jackson tar hand om men skottet går i muren.

Colchester har en bra period och Dean Hammond avslutar ett inlägg med en nick som lägger sig på målet.

Kevin McLeod har också ett skott som går utanför.

Plymouth får en mycket farlig frispark på straffområdets linje när Dean Hammond får bollen på handen. Frisparken tar Nadjim Abdou hand om men Chris Coyne är i vägen och rensar undan bollen.

Dean Gerken gör en grym rädding när han boxar undan bollen framför näsan på Jermaine Easter som bara ska nicka in Gary Teales inlägg.

Ännu en bra insatts från Dean Gerken

Minuten efteråt är Teale framme igen när han slår ännu ett bra inlägg till Easter som nu hinner först på bollen men hans nick går över Colchesters mål.

Bela Balogh gör en fin brytning och tar även hand om bollen och gör en grym pass till Scott Vernon som drar två man innan han skjuter i fritt läge men skottet går tyvärr över ribban och Colchesters bästa målchans blir tyvärr resultatlös.

Skjut lägre Vernon

Kem Izzet vill ha en straff när han blir nedgjord i straffområdet men domaren vill inte blåsa utan låter spelet rulla på.

På stopptid skapar Colchester en hörna som Jackson tar hand om. Hörnan når Adam Virgo som nickar över samtidigt som domaren blåser för halvtid.

En ganska dålig första halvlek från Colchester. Plymouth leder rättvist med 1-0

Andra halvlek.

Colchester har inte gett upp och andra halvleken startar med samma 22 spelare som startade matchen.

Colchester får en farlig frispark som Johnnie Jackson tar hand om. Ett skottinlägg som Adam Virgo hinner först på men bollen går över.

Minuten senare får Plymouth ett bra läge men Philip Ifil bryter till en resultatlös hörna.

Nu väntar fyra mål på tio minuter.

2-0
Efter en kvart i andra halvleken gör Plymouth 2-0 efter en himla massa kalabalik framför Dean Gerken som gör sitt bästa men efter en massa flipperspel hamnar bollen tillslut hos Jermaine Easter som stöter in 2-0.

3-0
Bara minuter efter får Plymouth en frispark när Philip Ifil kapar Peter Halmosi utanför straffområdet. Ifil får gult kort och Steven MacLean tar hand om frisparken på bästa sätt. Ett snyggt mål bakom en chanslös Gerken.

Colchester förbereder ett dubbelbyte när man som en sista desperat chansning vill byta in Clive Platt och Izale McLeod som öste in mål i MK Dons förra säsongen.

3-1
Colchester hinner inte verkställa bytet när Kevin Lisbie kommer fri efter ett dåligt ingripande av Plymouths försvar. Lisbie gör inga misstag och sätter enkelt ett första tröstmål bakom Luke McCormick i målet.

Tröstmål från Lisbie

Colchester gör nu sina byten när både Platt och McLeod kommer in. Platt får en chans efter bara 30 sekunder när han nickar en hörna precis över målet.

4-1
Plymouth får en ny frispark som hamnar hos Gary Sawyer som trycker in 4-1 från nära håll bakom en totalt chanslös Gerken.

Nyinbytte Izale McLeod jagar ifatt en död boll och behåller bollen i spel och det gillade inte Krisztian Timar som gör ett brutalt överfall på McLeod som blir liggande i flera minuter innan han kan bäras av plan på bår och blir utbytt mot mycket unge Medy Eliot som nu gör A-lagsdebut. Att domaren inte ens varnar Timar är ju en gåta där nog rött kort hade varit lagom. McLeod hamnar på sjukhuset och Timar får vistas på en fotbollsplan. Timar hade ju även ett gult kort så han borde ju blivit utvisad i alla fall.

Minuten senare blir Timar utbytt.

Dom sista minuterna spelas mer eller mindre av av båda lagen men båda lagen försöker ju ta chansen om det kommer någon. Plymouth får naturligtvis några fler lägen då dom ju tycker det är roligare att spela boll denna kväll men Gerken tycker att fyra minuter är nog.

Fjärdedomaren visar hela sex minuter tillägg efter McLeods skada.

Colchester förlorar rättvist om än några mål för stort. Det var under dom häktiska tio minuterna i andra halvlek då matchen avgjordes definitivt. Plymouth gjorde tre mål när Colchester bara gjorde ett mål.

Tyvärr gick ju även övriga resultat åt totalt fel håll så nu är det hela sju poäng till säker mark.

1-0
Philip Ifil (självmål)(10:10), 2-0 (57:14), 3-0 (60:17), 3-1 Kevin Lisbie (65:29), 4-1 Gary Sawyer (67:59)

Publik: 11.562