Colchester 1 - 2 Sheff W

Colchester bortdömda mot Sheff W

Matchen hinner knappt starta innan Lisbie gör 1-0 efter fyra minuter på ett skott från sju meter. Duguid spelade fram på högerkanten.

Bara någon minut senare så har Jackson ett skott från 17 meter men det plockats ganska enkelt av Sheff W's målvakt.

Lisbie 1-0

Gästerna kvitterar efter 18 minuter genom Burton efter försvarsschabbel på en fast situation.

Colchesters Cris Coyne vinkar frenetiskt för att bli utbytt efter att ha blivit skadad och efter 24 minuter blir han ersatt av Bela Balogh. Detta är en skada vi definitivt inte behöver just nu och enligt radion lät det som dom trodde på 4-5 veckors frånvaro ...

Colchester är mycket nära 2-1 då laget har ett flertal chanser i samma situation där Lisbie har det bästa läget.

Nu är det Duguid som är ytterstnära att ta ledningen men får inte till avslutet. Colchester är inne i en bra period av anfallsspel nu.

Fast situation efter en hörna där Jackson är ytterst nära att stöta in bollen men försvaret rensar i sista sekunden.

I 44:e minuten (så klart) så tar Sheff W ledningen med 1-2 när Colchester har som mest press. Allt är som vanligt med andra ord.

Colchester går till halvtidsvila med 1-2 i baken. När Colchester har pressat Wednesday så har dom haft svårt att hänga med men som vanligt denna säsong så släpper The U's in "billiga" mål.

Colchester spelar bra och Lisbie har en boll inne men det blir bortdömt för offside. Felaktigt enligt radion.

Elito ersätter Kem Izzet.

The U's vill ha en straff men får nöja sig med en frispark som blir väldigt farlig och går strax utanför.

Colchester har sin bästa period under matchen men får inte till avsluten. The U's är det klart bättre laget igen men spelar med dåligt självförtroende.

Platt har ett skott strax över via ribban och det blir hörna som slutar i ett inkast men gästerna bryter.

Sheff W har ett utmärkt läge att döda matchen med 10 minuter kvar men Gerken räddar.

Colchester pressar på för en kvittering men inte ens 5 minuter stopptid kan rädda Colchester United.

Colchester blev bortdömda i den här matchen men frågan är om det spelar någon roll?