Colchester 1 - 1 Cardiff

Oavgjort för Colchester hemma mot Cardiff.

Efter 11 minuter blir det en lucka i Colchesters försvar och Cardiff tar ledningen med 1-0.

Colchester kämpar dock på och har en hel del boll men skapar alldeles för lite frammåt.

Efter 27 minuter blir The U's förnekade en solklar straff när Lisbie är helt fri och blir fasthållen i straffområdet.

Lisbie har ett skott i insidan av stolpen bara någon minuter efter "straffsituationen".

The U's har flera bra lägen att kvittera och dominerar spelet men första halvlek slutar 0-1.

Colchester och Lisbie börjar piggt.

Efter 62 minuter blir Cardiffs Hasselbaink utvisad efter kontakt med Colchesters målvakt. Utvisningen låter väldigt hård men han borde inte fullföljt då han tydligen kom sent.

Jackson gör 1-1

71 minuter. Colchester gör 1-1 på ett volleyskott från 15 meter när Jackson blir framspelad av Duguid.

The U's är mycket nära att ta ledningen bara en minut senare när Elito hittar Lisbie men skottet blir blockerat.

Colchester dominerar matchen totalt nu och jagar ett ledningsmål men med bara sex, sju minuter kvar blir det svårt.

Matchen slutar 1-1 och The U's var helt klart värda alla tre poäng denna lördag.

Om övriga resultat står sig så har vi 11 p upp till fast mark ...