Lagbanner
West Brom 4 - 3 Colchester

West Brom 4 - 3 Colchester

Så nära men...

Tyvärr blir det en kortare matchrapport den här gången.

Colchester får tillbaka några spelare inför matchen där framförallt Pat Baldwin äntligen gör comeback efter några månaders frånvaro. 

Nu varar tyvärr inte comebacken mer än i fem minuter då Pat tvingas byta till förmån för Adam Virgo. Den här gången var det axeln som hoppade ur led. Tredje spelaren i Colchester som drabbas av samma skada för Colchester den här säsongen.

West Brom som har en semifinal i FA Cupen att se fram mot sätter full fart framåt och har några halvfarliga skott dom första minuterna.

0-1
Colchester har sitt första skott på mål efter en kvart och då gör Chris Coyne sitt första mål för Colchester och en mycket överraskande ledning till bortalaget. Ett mycket snyggt mål från mittbacken när han med en cykelspark sätter bollen rakt i nättaket. 


Chris Coyne gör 1-0

0-2
Bara tre minuter efteråt gör Colchester mål igen när junioren Medy Elito även han gör sitt första mål för The U’s med ett underbart vänsterskott rakt upp i krysset.

En helt osannolik öppning för Colchester.

1-2
West Brom låter sig dock inte nedslås och har får tillslut utdelning i slutet av första halvleken då målkungen Kevin Phillips reducerar till 1-2. Det är Paul Robinson som slår en fin cross till Phillips som från nära håll inte gör några misstag.

Om det gick snabbt mellan Colchesters mål så gick det tyvärr ännu snabbare mellan West Broms mål.

2-2
Bara två minuter senare är det Chris Brunt som kvitterar för hemmalaget när han drar till med vänstern från 20 meter.

Halvtid 


Oavgjort i halvtid

West Brom fortsätter att pressa på för vinst i andra halvlek men Dean Gerken gör på nytt en fantastisk match och håller kvar Colchester i matchen. 


Bra match igen från Gerken

Johnnie Jackson har ett mycket farligt skott som dock Dean Kiely räddar

2-3
När det är 20 minuter kvar får Colchester sin första hörna. Kem Izzet tar hand om hörnan och Colchesters målkung Kevin Lisbie nickar in ett nytt ledningsmål för Colchester. Fyra skott på mål där tre har gått i mål. Bra utdelning måste man ju säga.


Mål igen från Lisbie

Ett mycket oväntat resultat är på gång.

Med mindre än en minut kvar av ordinarie speltid byter West Brom in James Morrison i ett sista desperat försökt till en poäng.

3-3
Bytet skulle bli ett lyckobyte för mindre än en minut efteråt kvitterar James Morrison när klockan passerat 90 och domaren visar för fyra minuters stopptid när han drar till med högern från 20 meter. Dean Gerken tror att bollen ska gå utanför men upptäcker för sent att bollen letar sig innanför stolpen och sensationen gick om intet. 

4-3
En olycka kommer ju sällan ensam och tre minuter senare kommer segermålet för hemmalaget som tar en mycket viktig seger i jakten på direktuppflyttning. Det är Roman Bednar som gör cirka 20.000 hyfsat nöjda på Hawthorn.

Kevin Lisbie har i slutsekunderna av stopptiden en sista chans men hans skott som är bra styrs tyvärr undan till Colchesters andra hörna.

En rättvis vinst för hemmalaget men vi var ju så nära att ta några skönt oväntade poäng.

Mars månad gav oss nu endast en poäng av 24 och då är det ju svårt att överleva. En annan avgörande sak är ju att Colchester har nu i 20 matcher haft ledningen men bara kunnat vinna sex av dom. Många poäng som försvunnit där.

 West Brom    Colchester  
 Kiely    Dean Gerken  
 Hoefkens Ut 70   Philip Ifil  
 Cesar Ut 46   Pat Baldwin Ut 5 
 Albrechtsen    Chris Coyne  
 Robinson    John White  
 Gera    Karl Duguid  
 Greening    Dean Hammond  
 Koren Ut 90   Johnnie Jackson  
 Brunt    Medy Elito Ut 46 
 Bednar    Kevin Lisbie  
 Phillips    Clive Platt Ut 62 
       
 Clement In 46  Adam Virgo  In 5 
 Pele    Kemal Izzet In 46
 Miller In 70   Scott Vernon In 62 
 Kim    Bela Balogh  
 Morrison In 90   Mark Cousins  

West Brom - Colchester4-3
0-1
Chris Coyne (13:40), 0-2 Medy Elito (16:41), 1-2 Kevin Phillips (36:39), 2-2 Chris Brunt (38:42), 2-3 Kevin Lisbie (75:19), 3-3 Paul Robinson (90:00+0:11), 4-3 Roman Bednar (90:00+3:12)

Publik: 20.433

 18  Skott  8
 9  Skott på mål  5
 7  Hörnor  2
 19  Frisparkar  22
 1  Gula kort  1
 0  Röda kort  0
 54  Bollinnehav  46

REDAK COLCH2008-03-29 18:45:00
Author

Fler artiklar om Colchester