Drömmen om Wembley är över

Colchester möter Luton borta i det näst sista hindret innan Wembley Stadium.

Colchester får dock klara sig utan Marc Tierney då han redan spelat i JPT för Shrewsbury som ikväll möter Brighton och vinnaren där får möta Colchester (eller Luton).

Jermaine Easter är också borta då hans knäskada han fick mot Leeds i lördags är inte ok och det är ju inte värt att riskera något i onödan.

Colchester gör hela åtta ändringar från den senaste matchen då vi slöade Leeds. Luton bara tre. Lite förvånad över alla byten i Colchester då vi ju är så nära Wembley Stadium. Förlorar vi ikväll för nog manager Paul Lambert det hett om öronen.

Entrén till bortaläktaren. In genom vardagsrummet ut genom köket

I Luton spelar förre Colchesterspelaren Wayne Andrews som Colchester sen sålde till Crystal Palace som spelade i Premier League men han har aldrig lyckats sen han lämnade klubben för han hamnade sen i Coventry och har varit på lån i en massa klubbar innan han för en månad sen skrev han på för Luton Town.

Colchester spelar i sina gula bortatröjor och anfaller i den första halvleken åt höger.

Mot Wembley!

20:47 Avspark

Matchen hinner inte ens börja innan Colchester får sin första skada då Matt Heath skallar ihop med en Lutonspelare. Heath som varit borta i dom senaste matcherna tvingas alltså besöka omklädningsrummet efter bara två minuter. Förre Lutonspelaren Chris Coyne byts in till ovationer från hemmapubliken för han är inte glömd på Kenilworth Road. Colchester tvingas alltså till ett tidigt byte igen.

Förutom skadan på Matt Heath så har det inte hänt någonting den första kvarten och inget av lagen verkar våga något.

Anthony Wordsworth blir varnad efter en klumpigt försök till brytning på Michael Spillane har bollen.

Matchens första målchans blir Colchesters då Anthony Wordsworth slår ett fint inlägg som Scott Vernon nickar men Conrad Logan räddar till en resultatlös hörna för Colchester.

Lutons första målchans har Wayne Andrews då han fint vänder bort Chris Coyne och avlossar ett bra skott som Dean Gerken räddar till hörna som sen Gerken får frispark på. Lite av Flashback med Andrews då man känner igen hans fina spel från tiden i Colchester.

Även Luton tvingas till ett tidigt byte då Keith Keane som skadar sig och in kommer istället George Beavan

1-0
Efter en halvtimmes spel kommer första målet och det är Rossi Jarvis som spelar fram Wayne Andrews som vars skott blockeras framför mål men Claude Gnakpa får bollen precis framför mål och från nära håll gör han inget misstag och Luton tar ledningen utan chans för Dean Gerken som var på väg åt andra hållet för Andrews skott var ju på väg mot mål.

Målet var det första som Colchester släppt in i JPT den här säsongen.

Man brukar ju säga att matchen behöver att mål och vi får väl hoppas att Colchester vaknar till nu för Wembley är ju inte så långt bort.

Luton har vaknat till och får en ny hörna som blir resultatlös.

Colchester får en hörna i slutet av halvleken som John White tar hand om. White når Scott Vernon som drar till på volley men bollen tar i ribban och ner på mållinjen innan bollen nickas undan och inget mål. Colchester klart bästa målchans.

Colchester har vaknat till en aning och Akanni-Sunday Wasiu och Scott Vernon har varsitt bra skottläge men dom enda som jublar är hemmapubliken över att skotten går så högt över.

Colchester hinner med en sista målchans innan första halvleken är slut då John White slår ett fint inlägg till Akanni-Sunday Wasiu men inlånade målvakten Conrad Logan gör en fin räddning och Luton går till halvtidsledning med 1-0.

21:34 Halvtid.

En inte allt för upphetsande första halvlek där Colchester skapade mer dom sista fem minuterna än vad man gjorde dom första 40 minuterna. Luton har inte varit så mycket bättre men dom har gjort mål och det är ju dom som räknas.

Inget byte i halvtid

21:50 avspark för andra halvlek

Colchester gör avspark och har en fin målchans efter ett fint inlägg från John White som når Akanni-Sunday Wasiu som skarvar bollen vidare till Scott Vernon som dock är uppvaktad men han vänder om och får iväg ett skott men skottet går tyvärr utanför. Bra start för Colchester och det hade bara spelats 30 sekunder.

Colchester fick sig nog en utskällning i halvtid för man är ett helt annat lag i öppningen av den andra halvleken och Johnnie Jackson får bollen inne i straffområdet och drar iväg ett skott som tar i insidan av stolpen och bollen försvinner med en befriande spark från Lutons försvar. Nu har Colchester haft ett skott i undersidan av ribban och ett skott i insidan av stolpen.

Pat Baldwin är lite för het då han fäller Wayne Andrews utanför straffområdet i lite väl farligt läge för Luton Town. Colchester har fem man i muren. Rossi Jarvis försöker lägga den över muren och lyckas med det men Dean Gerken bevakar bollen och ser den gå utanför målet. Hade den gått innanför stopen hade Gerken tagit den ganska enkelt.

Colchester byter in Mark Yeates och ut går Akanni-Sunday Wasiu med en halvtimme kvar. Anthony Wordsworth tar klivet upp i anfallet och även Mark Yeates kommer att ha en väldigt offensiv roll.

Colchester har ett jätteläge då Pat Baldwin drar på med ett bra skott men bollen tar på armen på en Lutonspelare men domaren låter spelet fortsätta och Mark Yeates får bollen som också skjuter men skottet når inte fram men Kem Izzet får bollen och nu skjuter han men efter en massa kalabalik i Luton straffområde rensas bollen tyvärr undan och Colchester får försöka på nytt.

Nu har Colchester verkligen förtjänat sig av ett mål men dom måste ju även göras.

Colchester får en frispark 30 meter från mål som Johnnie Jackson lyfter in i straffområdet men linjedomaren på bortre sidan vinkar för en lätt knuff från Scott Vernon på Ian Roper inne i straffområdet så det blir frispark för Luton. Konstigt vad bra dom ser när det gäller ett försvarande lag.

Med en kvart kvar byter Colchester in Steven Gillespie som alltså gör comeback efter två månaders skadefrånvaro. Gillespies första bollkontakt är nära att sluta i mål men målvakten Conrad Logan räddar. Mycket nära en drömcomeback för Gillespie.

Steven Gillespie är nära att göra en succé comeback

Steven Gillespie är mycket nära att kvittera bara några minuter senare efter en fin framspelning av Johnnie Jackson men det märks tyvärr att Gillespie inte har spelat fotboll på två månader för hans skott går utanför när det nästan var lättare att träffa målet.

Colchester försöker i slutminuterna men Luton försvarar sig bra och kommer aldrig nära målet så tiden tickar på men domaren visar fem minuters stopptid så Colchester får en bra livlina.

Anthony Wordsworth har ett grymt skott som Conrad Logan räddar till en dubbelhörna.

Colchester skapar några hörnor och frisparkar i halvbra lägen men Luton kämpar och vinner tyvärr matchen med 1-0 och Wembley får vänta något år till för Colchester. Fast vi kan ju gå dit via kval...

22:40 Matchen slut

En mycket tung förlust då vi ju trots allt hade ett skott i undersidan av ribban och ett skott i insidan av stolpen.

Colchester får ta nya tag på lördag då Scunthorpe kommer på besök till Colchester

Paul Lambert får nog en del att förklara med alla byten han gjorde från förra matchen.