Colchester - Crewe 0-1

En kraftigt försenad matchrapport med tekniska problem

Hela Colchester redaktionen befann sig på semester på olika spanska öar denna vecka och det var svårt att skriva matchrapport. Dessutom lade U's World (radion) av i halvtid så det blir en oavnligt tunn rapport från oss denna gången.

Läs gärna Crewes Svenska Fans version av matchen.

The U's inledde matchen i ett bra tempo och hade flera farliga målchanser. Tierney sköt i stoplen och Izzet hade båda bra lägen att sätta matchens första boll men första halvleken slutade frustrerande mållöst 0-0 efter att både Dean Hammond och Cris Coyne hade nickar på nära håll som inte heller resulterade i något mål. The U's hade även några mindre chanser och borde nog ha gått till paus med en bekväm ledning.

För Crewes del skapde dom inte speciellt mycket unde de första 45 minutrarna. Det tog nästan en halvtimme innan dom hade ett vettigt skott på mål.

Andra halvlek blev väldigt annorlunda. Crewe satte press på The U's som blev tagna på sängen. Spelarna verkade tro att det skulle flyta på som i första och släppte på skärpan. tre enkla poäng väntade ju ... dock hade David Perkins två riktigt bra chanser innan min internet radio dog och när jag väl loggat in på Crewes sändning så tog det inte lång tid innan Crewe gjorde 1-0. Efter det var det Colchester som desperat fick jaga. Den enkla trepoängaren försvann snabbt och ju mer frustrationen bredde ut sig ju svårare hade Colchester att komma till avslut.

Crewe vann matchen med 1-0 och Colchester tappade för miljonte gången chansen att hänga på kvallagen i toppen.