Tiptree 2-3 Colchester

Nu är säsongen igång. Första träningsmatchen har spelats

Colchester mötte i går lokala laget Tiptree United som spelar i "Essex Senior League".

The U's spelade som så ofta i dessa träningsmatcher med ett lag i varje halvlek. I nuläget ska man inte läsa in så mycket på vilket som är A-laget och B-laget då Lambert verkar ha blandat friskt i laguppställningen.

Craig Watkins från Havant & Waterlooville provspelade för The U's.

Hemmalaget tog ledningen ganska tidigt. Redan efter tio minuter blev det 1-0 på straff efter att Ifil hade fällt en Tiptree spelare.

Colchester gör 1-1 efter en hörna i 18:e minuten. John White petar in en boll som blir liggande på mållinjen. Tiptree tar sedan ledningen igen bara några minuter senare.

I andra halvlek byter Colchester lag och sätter press på hemmalaget. Ett flertal målchanser men det tog ett bra tag innan Gillespie kvitterar till 2-2.

Med tio minuter kvar tar Colchester ledningen på ett självmål. Hackney pressade en försvarare som försökte rensa undan ett inlägg men bollen hamnade i eget mål.