Colchester 2-2 Aston Villa

The U's gör en riktigt bra träningsmatch mot ett starkt Villa lag

Colchester började respektlöst och försökte sätta press på gästande Aston Villa. Det var dock Villa som inledningsvis hade mest bollinnehav men Colchester hade inga större problem att hänga med i tempot.

The U's spelade in sig mer och mer i matchen och hade ett par farlinga chanser. Det dröjde dock till 26:e minuten innan Scott Vernon gör 1-0 för Colchester. Målet kom efter en frispark.

Nye försvararen Okuonghae var en klippa i backlinjen och plockade bort Villas anfall ett efter ett. Han kan bli en mycket bra förstärkning!

I halvtid bytte Colchester fem spelare, hela mittfältet samt målvakten.

Efter 55 minuters spel ökar Vincent på till 2-0 efter att Villa inte rensat undan bollen. Han blev sedan utbytt på grund av skada. Återstår att se hur allvarlig den är ...

Villa reducerade sedan till 2-1 (64) och i 72:a minuten gör dom 2-2.

En bra match i högt tempo och med många chanser säger dom som var på plats.

Intressant och lite oroväckande att se att varken Jackson, Ifil eller Guy ens var med på bänken.

Scott Vernon gör 1-0