Histon 0-1 Colchester

Ytterligare en träningsmatch har spelats

Histon är nykomlingar i Blue Square Premier, vilket är divisionen under League Two.

Colchester reste till Histon med ett starkt lag. Mark Cousins började i mål och Magnus Okuonghae fick nytt förtroende i backlinjen. Scott Vernon och nye Joel Thomas började på topp.

Första halvlek slutar mållöst 0-0 efter en svajig match där hemmalaget började piggast. The U's tog dock över matchen mer och mer och hade ett antal bra målchanser. Histons keeper var dock i bra form.

I paus bytte Colchester målvakt och bye Williams kom in. Unge anfallaren Thomas ersattes av erfarne Platt.

Efter 61 minuter gör The U's ett antal byten till. Bland annat kom Wordsworth in för Perkins och Wordsworth gör 1-0 för The U's på en bra frispark med fem minuter kvar att spela.

Colchester dominerar andra halvleken totalt och Williams hade inte ett skott på mål men det blev bara 1-0.