Ebbsfleet 1-1 Colchester

Colchester skickade iväg ett startkt lag till träningsmatchen mot Ebbsfleet

Ebbsfleet spelar i Blue Square Premier vilket är divisionen under League Two.

Glädjande var att se ständigt skadade anfallaren Gillespie bli uttagen till truppen och kunde genomföra 45 minuter utan problem.

Colchester tar ledningen efter 12 minuter när Platt nickar mot mål men eventuellt hinner nye Thomas på bollen innan den passerar mållinjen.

Ebbsfleet har väldigt få chanser. The U's har pressen och målchanserna. Bland annat från Platt och en ung trainee vid namn Thomas Bender.

Efter lite diskussion under halvtidspausen så krediteras Joel Thomas för målet.

Colchester inleder andra halvlek bra men det är hemmalaget som gör 1-1 efter 58 minuter. The U's har flera bra chanser att vinna matchen men Ebbsfleet håller tätt bakåt.