Leyton Orient 0 - 1 Colchester
Kayode Odejayi avgör igen

Sjunde matchen utan förlust och Colchester upp på tredje plats i tabellen efter 1-0 borta mot Orient

Colchester ställer för första gången denna säsong upp med exakt samma lag som matchen innan.

Runt 1000 tillresta Colchester supportrar skapar bra stämning på Brisbane Road.

Matchen har knappt startat när The U's hävdar att dom tog ledningen efter bara nån minut men domaren ansåg att bollen aldrig var helt över linjen. Det var totalt kaos och en stor hög med spelare och Leytons målvakt skadades i samma oreda. Dessutom var det troligen en hands på en Leytonspelare i samma situation.

John White lyfte in bollen till Wordsworth som nickade in bollen till JJ O'tool som spelade fram Platt samtidigt som han krockade med målvakten och sedan började kaoset.
Otroligt snyggt spel av Colchester annars ... men något mål blev det inte.

Efter några minuter kommer matchen igång igen med en ny målvakt för Orient. Colchester har inkast som når Platt som nickar strax utanför.

Efter tjugo minuters spel så är det Colchester som kontrollerar matchen.

Orients Scott McGleish, tidigare hjälte i Colchester, kommer loss från Okuonghae som jagar i kapp å tar tillbaka bollen.

Tierney bryter ett Orient anfall och spelar fram Odejayi som skjuter utanför. Minuten senare kommer ett liknande anfall men nu nickar Odejayi utabför istället.

O'Tool har ett skott strax över ribban. Just nu är det bara Colchester!

Orient kontrar då och då men än så länge kommer dom knappt igenom Colchesters mittfält.
Orient har sitt första riktigt farliga anfall när McGleish kommer loss men Williams räddar. McGleish blir varnad i samma situation och är helt vansinnig på domaren.

McGleish kommer loss igen men är klart offside. Orient har spelat upp sig något efter drygt en halvtimme.

Matchen har jämnat ut lite med några minuter kvar till halvtid.

Lisbie som spelar på fel position, ute på kanten, har ett bra samspel med Platt och Odejayi.

Wordsworth skickar in en hörna till Odejayi som nickar rakt på målvakten.

The U's är ytterst nära att ta ledningen på tilläggstid men Wordsworths skott går strax över ... igen!

Halvleken avslutas med att Orients Showcroft har ett skott över mål.

Halvtid 0-0
Colchester har haft både spelet och de flesta chanserna med dom första 45 slutar mållöst.

Internetradion är stendöd ...

Odejayi gör 1-0 för The U's efter 54 minuter vilket för upp Colchester på tredje platsen i ligan.

Odejayi gör 1-0

John White skadas och Ifili ersätter efter 61 minuter. Orient supportrarna skämmer ut sig och buar White för "maskande" när han blir utburen på bår. Inget man vanligtvis hör på matcher i England.

Colchester tappar pressen efter mål och Orient kontrar. JJ O'Toole får ett gult kort när han tar McGleish.

Orient får en farlig frispark när Okuonghae får en boll på handen strax utanför straffområdet. Skottet tar dock i muren och det slutar med att Colchester får en frispark.

Odejayi verkar ha skadat sig, han joggar runt och målskytten blir utbytt mot Gillespie i 78 minuten.

Matchen böljar fram och tillbaka. Matt Heath kommer in för Kevin Lisbie i 83 minuten. Ett taktiskt byte.

Townsend har ett bra skott som Williams tippar ut till hörna däe Orient har en bra chans att nicka in 1-1 men bollen går utanför.

Inbytte Gillespie blir avblåst för offside och Orient svarar direkt med en kontring.

Sex minuters tillägg. Nu blir det nervöst.

Colchester spelar ganska säkert nu.  Två minuter kvar och Colchester försöker hålla bollen inom laget. Colchester supportrarna sjunger högt nu 1065 tillresta supportrar vädrar en seger.

Matchen slutar 1-0 för Colchester som därmed spelade sin sjunde match utan förlust och klättrar upp på 3:e plats i tabellen.