Carlisle 2 - 1 Colchester

Colchester förlorar med 2-1 efter att ha lett med 1-0 mot ett tiomanna Carlisle. The U's har bara tagit en poäng av nio möjliga

Colchester ställer upp med en ganska intressant uppställning. Lisbie och Odejayi på topp. Fox går lite oväntat in på mitten. JJ O'toole på bänken då han har varit småskadad och unge Anthony Wordsworth får vila efter att ha spelat de flesta matcher hittils denna säsong.

31. Philip Ifil

The U's börjar piggt och Fox har ett skott efter bara en minut.

Kevin Lisbie har ett kanonskott efter 3 minuter där målvakten gör en jätteräddning som tippar till en hörna som också den blir farlig. Colchester verkar "heta" inledningsvis.

Carlisle har kommit igång lite bättre efter en kvart och har haft några halvchanser men Magnus Okuonghae är stabil i försvaret. Kevin Lisbie ligger och hugger på allt. Löpvillig och spelsugen.

Matchen är enligt radion riktigt underhållande.

Carlisles inlånade Jason Price har varit nära att ta ledningen för hemma laget två gånger nu och med en halvtimme spelad så känns det lite som Colchesters offensiv dött ut något.

Matchen böljar verkligen fram och tillbaka men det är mest halvchanser för båda lagen.

Fox har en riktigt farlig hörna som Tierney nickar strax utanför med tio minuter kvar till paus.

Utvisning
Carlisle får Taiwo utvisad efter 42 minuter då han får sitt andra gula kort efter en kapning på Henderson. Hemmalaget är trots detta nära att ta ledningen när Price rycker sig loss men första halvlek slutar 0-0 men det kunde lika gärna stått 2-2.

Halvtid
Colchester gör ett byte i halvtid där Wordsworth ersätter Henderson på mittfältet, troligen för att han hade ett gult i första halvlek.

Efter några minuter in på andra halvlek så Wordsworth spelar fram Lisbie som går rakt på mål men bollen går utanför.

Carlisle backar hem rejält och det är svårt för Colchester att ta sig igenom köttmuren och sedan kommer försök till kontringar.

Adrian Boothroyd

Boothroyd gör två byten efter 62 där Ifil kommer in för Vincent och Platt för Odejayi. Väldigt tidigt byte och det var två raka byten, mittältare mot mittfältare och anfallare mot anfallare. Odejayi har varit lite loj i dag. Colchester har dock gjort sina tre byten nu så nu får vi inte råka ut för skador under sista halvtimmen.

The U's är nära att ta ledningen direkt där de två inbytta spelarna låg bakom anfallet.

Colchester tar ledningen och tappar den
Colchester tar ledningen i 66:e minuten efter att Lisbie drar på ett skott som går på en Carlisle-spelare där Platt sedan bara har att dra in skottet!

Carlsile kvitterar på anfallet efter ... 1-1 och sedan har dom ett skott i ribban. Man märker inte inte att dom har en man utvisad.

I anfallet efter gör Jason Price 2-1 för hemmalaget i 73:e minuten. Ridå!

Platt lägger en boll precis utanför snyggt framspelad av Vincent. Colchester försöker pressa på sista kvarten utan att lyckas bryta ner Carlisle.

Colchester förlorar med 2-1 efter att ha lett med 1-0 mot ett tiomanna Carlisle. The U's har bara tagit en poäng av nio.