Heybridge 0 - 5 Colchester
Två mål av Gillespie

Andra träningsmatchen är nu avklarad och Colchester mosade Heybridge med 5-0

Som vanligt ställde Colchester upp med ett lag i varje halvlek och hade inga större problem att slå lokala Heybridge Swifts.

Noterbart är att målvakten Ben Williams missat de två inledande träningsmatcherna på grund av en lättare skada.

Efter en drös chanser så tar Colchester ledningen efter en timme genom provspelaren Walker. Mål två kommer från Henderson på nick och 3-0 från Odejayi innan det var paus och byte av lag.

4-0 på straff från Gillespie efter att Izzet blivit nergjord i straffområdet och det var även Gillespie som avslutade målskörden med 5-0.