Aldershot 2-1 Colchester
Ashley Vincent gör Colchesters mål

Sista träningsmatchen slutade med en förlust och de första insläppta målen

Aldershot vann sista träningsmatchen med 2-1 och det var Colchesters första förlust och även första insläppta mål på hela försäsongen. Det var inget dåligt resultat med tanke på att Aldershot är tippade som ett av topplagen i League Two.

Aldershot tog ledningen efter 20 minuter men Colchester kvitterar åtta minuter senare genom Vincent som får in en konstspark inne i straffområdet.

Båda lagen hade en del chanser men Colchester ser farligt lama ut framåt. I slutet på matchen får Aldershot in 2-1.

Nästa lördag börjar allvaret då Colchester reser ner till Exeter för premiären i League One