Eden Hazard njuter av tillvaron
Stekhet just nu

Eden Hazard njuter av tillvaron

Chelseas belgiska playmaker Eden Hazard medger han njuter av sin tid på Stamford Bridge efter att ha flyttat ifrån från Lille under sommaren.

Den Belgiska landslagsstjärnan har spelat spelat alla förrutom tre av klubbens 53 matcher den här säsongen, de tre matcherna missade han på grund av efter att han blev utvisad mot Swansea i Capital One Cup.

Hazard gjorde ett avgörande "sista minuten" mål i Europa League mot Sparta Prag förra månaden och han hoppade även in i matchen mot Man Utd där han var en storanledning till att Chelsea hämtade upp 2-0 till ett 2-2 resultat i FA-cupen.

"Mitt självförtroende är verkligen på väg upp just nu och jag mår bra i mig själv" säger Hazard till klubbens officiella hemsida.

"Det är ganska konstigt, eftersom historiskt sett är mars alltid den bästa tiden på året för mig. Förra året fick jag månadens spelare i Ligue 1, och ett par år sedan jag vann samma pris. Jag vet inte varför men det verkar som om saker går bra för mig i denna tid av säsongen."

"Ska jag vara ärlig, trodde jag inte att jag skulle spela i varje match, bortsett från de tre jag missade genom avstängning, tack och lov att jag inte har skadats och låt oss hoppas att det förblir så, så att jag kan fortsätta spela matcher för klubben."

"Jag har varit på bänken vid ett par tillfällen, men naturligtvis har det varit bra för mig. Vi vet att vi har en stark grupp av spelare. Tränaren har andra val eftersom vi har ett antal spelare som kan göra skillnad och fatta beslut på egen hand under matchens gång."


22-åringen är besviken att Chelsea inte kunde gå vidare från gruppen i Champions League, där de försökte försvara sin pokal. Men han är övertygad om att de fortfarande kan kvalificera sig för nästa säsongs Champions Leauge genom att Chelsea slutar trea i Premier League.

"Det var en stor besvikelse att åka ut ur Champions League så tidigt, särskilt när samma sak hände mig med Lille förra säsongen, då vi åkte ut i gruppspelet", 

"Det är en så viktig tävling och det är därför jag känner att vi kunde ha fått ut lite mer den här säsongen. Vi är på rätt väg att kvalificera sig för nästa säsong turnering, och jag tror attvi har tillräckligt hög kvalitet bland våra spelare i klubben att gå långt i turneringen. Det slutliga målet är att gå så långt som möjligt i Champions League."

Källor: skysports.co.uk & Chelseafc.com

Stefan Petranovic2013-03-21 18:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea