Edison Cavani skriver på för Manchester United

Edison Cavani skriver på för Manchester United

Den uruguayanska anfallaren har varit klubblös och skriver på ett årskontrakt, med en option att stanna ännu ett år. Det enda Manchester United betalar är hans lön vilket är tio miljoner om året. I kontraktet betalar man lite under tio miljoner för att betala av agenterna.

Edison Cavani har nyss skrivt på ett kontrakt med Manchester United. Ett nyförvärv som säkert uppskattas efter en horribel insats mot Tottenham, där Martial fick rött och tre matchers avstängningar. En klar uppgradering från Odion Ighalo som alternativ på nummer nio rollen. 


Efter en turbulent tid i PSG undrar många om han kommer kunna prestera igen. Statistiken tallar dock för Cavani. Han kom till PSG i 2013 och lämnade som deras främst målskytt genom tiderna, med 200 mål och 43 assists på 301 spelade matcher. 33-åringen har även visat sig vara en trogen målskytt i landslaget. På 116 framträdanden har det blivit 50 gjorda mål. 


Hur han kommer prestera i Manchester United återstå att se när man möter Newcastle efter landslagsuppehållet. Men en debut direkt ser rimligt ut med tanke på Martial avstängning och förhoppningsvis erbjuder han extra spets på topp. 

 

Eric Länje2020-10-05 23:14:45
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham