Heaton förlänger

Heaton förlänger

Burnleys kapten har skrivit på ett nytt kontrakt med Burnley

Engelska landslagsmålvakten Tom Heaton som precis återvänt från sin förlängda semester, har skrivit på ett nytt kontrakt med Burnleysom sträcker sig fram till år 2020. Burnleys kapten hade två år kvar på sitt nuvarande kontrakt, men har valt att redan nu förlänga. 

Heaton har varit en konstant figur i Burnley de senaste åren och han har haft en nyckelroll för lagets framgångar. En debut för England mot Australien i maj avrundade ännu en fin säsong för målvakten och nu ser han fram emot en utmanande säsong i Premier League:

"Jag är sjävlklart väldigt glad över att ha skrivit på för ytterligare fyra år.

"Jag ser verkligen fram emot fler utmaningar, speciellt under den kommande säsongen och även det som kommer därnäst.

"Det har varit fantastiskt för mig att vara i Burnley och jag har personligen njutit av varje minut i klubben." 

Att Heaton skrivit på nytt kontrakt tycker jag är extremt bra nyheter och vi har nu säkrat upp en till nyckelspelare! Jag är dock lite orolig över att han kan ha en nedflyttningsklausul, som innebär att han skulle kunna köpas ut för en viss summa pengar om Burnley flyttas ned igen. Inget man ska oroa sig för i nuläget och det blir kanske inte ens aktuellt om vi lyckas hållas oss kvar i Premier League.

Andra nyheter: 

- Burnley kryssade i försäsongens andra match mot Morecambe. 1-1 blev slutresultatet och Gray var den som nätade för The Clarets.

- Enligt flera källor ska Liverpools Jon Flanagan vara påväg till Burnley på lån. Ytterbacken missade en stor del av förra säsongen p.g.a en skada, men är nu återställd. Flanagan har tydligen beslutet i sina egna händer och jag rapporterar vidare om detta utvecklar sig.

UTC!


 

Jack Watson@WatsonJack19992016-07-21 17:13:45
Author

Fler artiklar om Burnley