Hull överens med Lokomotiv Moskva (UPPDATERAD): N'Doye skrev på till slut
Snälla Dame, ge oss mål!

Hull överens med Lokomotiv Moskva (UPPDATERAD): N'Doye skrev på till slut

Dame N'Doye har skrivit på för två och ett halvt år.

3/2: N'Doye skrev till sist på, efter att FA gett Hull uppskov med en timme. Det verkade länge som att Hull skulle gå tomhänta genom hela januari (både vad gäller poäng och spelare...), men säkrade till slut N'Doye för 3 miljoner £. Återstår att se vad han kan tillföra. Frekvent målskytt i danska ligan, sedermera ett facit i ryska ligan de 16 senaste matcherna där han 12 av dessa klivit av banan mållös.

Aaron Lennon ratade Hull för att gå till Everton.

Ut går enbart Tom Ince, som joinar Derby på lån för resten av säsongen. Superpetade Sagbo stannar alltså i klubben.


30/1: I samband med att Hull gick in i Europa League i höstas startade FIFA en utredning i klubbens finanser. Undersökningen tycks fortfarande pågå, och detta har enligt media varit anledningen till att Bruce varit bakbunden på transfermarknaden det här fönstret och fått se måltavlor som Defoe och Callum McManaman gå till rivaliserande klubbar. Det enda som egentligen varit på tapeten är lån. Sanogo har på den fronten valt Crystal Palace. Det har ryktas om Aaron Lennon, och där kan det fortfarande vara något på gång, då Bruce nu säger: “We’re working on a loan deal with a Premier League club", men tillägger samtidigt "but I wouldn’t think it was going to get done before tomorrow.”

Men nyheten för dagen är att Hull är överens med Lokomotiv Moskva om en transfersumma på 3 miljoner £ för Dame N'Doye. Den senegalesiska anfallaren, med ett förflutet i FC Köpenhamn, har just lämnat de afrikanska mästarskapen. Bruce medger emellertid att det kan bli tufft att få övergången klar. Kampen går mot klockan: “The boy has been away at the African Nations. Logistically he’s just left Africa and there’s medicals and the rest of it, like personal terms, to be done by Monday. It’s going to be difficult.”

Joakim Rask2015-02-03 12:20:00
Author

Fler artiklar om Hull City

Inför: Hull City - Sheffield Wednesday