Palace vann på Selhurst Park

I det fina vädret vann Crystal Palace rättvist matchen med 2-0. Peter Taylor fick under sitt intåg på arenan stående ovationer av Palace hemmapublik.

Matchen började ganska trevande med lågt tempo och slarvigt spel. Palace vann dock tidigt ett par hörnor utan att kunna utnyttja någon av dem.

I matchens 11:e minut skapade City sin första chans då Edge försökte hitta Elliott inne i straffområdet. Gabor Kiraly i Palacemålet nådde dessvärre bollen först, men lyckades inte rensa bättre än Roland Edge fick tillbaka bollen. Med Kiraly borta från mål försökte han med ett högt inspel, tyvärr lyckades Palaceförsvaret reda ut situationen när man skickades bollen till en sedemera resultatlös hörna.

Med 23 minuter gångna skapade Hull sin bästa chans i matchen.
Nyinlånade Chris Brown höll starkt i bollen i  Palace straffområde efter att ha snubblat när han själv skulle avsluta. Han serverade därefter Nicke Barmby till ett skottläge. Barmby överlistade Kiraly men bollen tog i ribban så det sjöng om det.

4:a minuter senare gjorde Palace 1-0, Tom Soares gick lite för lätt igenom City's försvar innan han med en tillbakapass från kortlinjen fann Clinton Morrison som enkelt kunde göra matchens första mål från nära håll.

Det dröjde till matchminut 50 innan Hull skapade någon egentlig målschans. Man fick då en frispark som Barmby tog hand om. Han fann inne i mitten Stuart Elliott, som tagit sig loss från markering. Elliott åstadkom endast en svag nick som dessutom letade sig utanför.

Hull hade slut på idéer och skapade nästan ingenting. Delaney gjorde som många mittbackar gör när dem får skottlägen, han sköt bollen högt upp på läktaren.
Inhoppande Stuart Green hade en frispark från straffområdslinjen, men även hans skott gick över Palace's mål.

I den 89:e minuten faställde Englands striker Andrew Johnson slutresultatet 2-0. John Welsh halkade som ensam Hullspelare kvar när han skulle rensa. Johnson kom ensam mot Myhill och gjorde som så många gånger förr i det läget mål. Johsons 5:e mål på  Palace's 6 matcher. Imponernade.