Lagbanner

Inför Coventry-Hull

Efter tre raka förluster måste trenden vändas. Lyckas Tigrarna med det i bortamatchen på Ricoh Arena?

Efter beskedet att även Danny Coles tvingas avstå resten av säsongen finns det nog ingen Hullsupporter som tror att mer otur ska kunna drabba laget. 
Efter att allt ifrån domslut till skador missgynnat laget är det många som skakar sorgset på huvudet och drar en tung suck. 
Lägger man därtill att man haft otroligt svårt att göra mål på alla chanser man skapat hittar man många fans som redan är uppgivna. Snacket går redan om att laget åker ur The Championship.

Att tro något sådant är på tok för negativt för den vana Tigersupportern. Vi vet att vårt lag alltid kommer kriga varenda minut i varenda match tills domaren blåser av säsongens sista match. Dags att vi alla rycker upp oss och stöttar laget än mer än tidigare. Vi ska visa att vi är här för att stanna.

Tränare Peter Taylor ser åtminstonde han optimistiskt på lagets chanser att ta en efterlängtad trepoängare under Lördagens match mot Coventry;

"I think that, on our day, any fixture is winnable if we get the rub of the green and work hard. I'm actually quite pleased with the way we have been playing and we have looked solid. We haven't scored enough goals, we know that, but with belief that will come."

Som bekant är laget väldigt skadedrabbat men även Coventry har bekymmer på den fronten. Framförallt har laget problem med skador på sinna mittförsvarare vilket ger oss Tigersfans lite hopp om mål framåt. Laget har ju trots allt inte gjort mål på de tre senaste matcherna.

Coventry återfinns på en 16:e plats i tabellen, men på samma antal poäng som Hull som ligger två placeringar längre ned.


Historiskt sett
Hull och Coventry är två lag som inte möts speciellt ofta. För att hitta ett möte i seriespel får man gå tillbaka ända till den 17 December 1966 då lagen spelade 2-2. Inte mycket att återspegla i den matchen med andra ord. Därefter har lagen möts vid 5 tillfällen, samtliga alltså i cupspel. Fyra av dessa möten har Coventry vunnit men inte heller detta ger någon fingervisning i hur det ska gå under Lördagens möte, lagens senaste möte spelade nämligen i Oktober 1995. Detta blir således den första matchen lagen imellan på nästan exakt 10 år.


Tipset
Ja, man kan inte göra mer än att hoppas på att den negativa vändningen ska komma. Jag tror inte laget tillåter en fjärde rak förlust. Nu gäller det att visa att det inte är en tillfällighet att vi ligger i denna serie.
0-1 till Hull. Målskytt blir Craig Fagan!


Trolig laguppställning
Myhill - Joseph, Cort, Delaney, Edge - France, Welsh, Woodhouse, Elliott - Barmby, Brown

Andreas Knapp2005-09-23 14:15:00

Fler artiklar om Hull City

Inför: Hull City - Sheffield Wednesday