Nowich-Hull 2-1

Trots en supernick i mål av Leon Cort förlorade Hull den tuffa bortamatchen mot Norwich på Tisdagskvällen.

Det kunde inte börja bättre. Efter endast 1 minut och 24 sekunder nickade Leon Cort in 0-1. Efter en perfekt slagen frispark från vänsterkanten av Curtis Woodhouse vann Cort en duell mot Ashton och nickade bollen i en båge över Robert Green.

Dessvärre kvitterade hemmalaget efter bara 14 minuters spel. Darren Huckerby spelade en kort hörna till Youssef Safri. Safri tog ett kliv och sköt sedan ett skott från dryga 20 meter. Safri fick en drömträff och bollen smet in vid första stolpen. 1-1.

Matchen böljade kraftigt fram och tillbaka under första halvlek vilket ledde till att det skapades chanser åt båda hållen. Norwich hade dem flesta och dem bästa men även Tigrarna var nära att skapa riktigt farliga chanser.

Norwich tog ledninen i den 39:e minuten. Huckerby slog återigen en hörna, den här gången spelade han kort till Marney som med ett inlägg hittade Gary Doherty vid den bortre stolpen. Doherty behövde bara sätta pannan till för att ge hammapubliken något att jubla över.  2-1 Norwich.

Andra halvlek bjöd inte på lika mycket svängig fotboll. Istället var det Norwich som hade ett fast tag om matchen. Trots offensiva byten lyckades inte The Tigers komma till någon riktigt het kvitteringschans. Norwich höll ut och var dessutom nära att öka på ledningen ett fletal tillfällen. Men resultatet stod sig alltså, 2-1 till Norwich.