Burnley-Hull 1-0

City klarade inte av att följa upp dem tidigare fina resultaten, utan förlorade sedan Burnley gjorde matchens enda mål.

Laget såg trött och slitet ut. Barmby började åter på bänken men fick komma in efter skada på Edge. Burnley ledde då redan med 1-0 och Taylor hade inget annat att göra än att satsa allt framåt.

Spelat var jämnt fördelat även om City hade mer boll. Bortalaget skpade även dom vassaste chanserna utan att få in bollen bakom Brian Jensen i mål.
Elliott hittade France med ett inlägg redan i 5:e minuten. Jensen fick sträcka ut sig i sin fulla längd för att tippa bollen utanför.

Burnley tog istället ledningen med 1-0 i den 29:e minuten då Akinbiyi fick för mycket utryme i straffområdet, gjorde ett elegant nummer och sköt bollen lågt intill Myhills högra stolpe.

Innan halvleken tog slut hade bland annat Elliott ett jätteläge när han fick bollen vid bortre stolpen. Avslutet träffade tyvärr mer eller mindre Jensen och hemmalaget kunde andas ut i paus.

Efter vilan var det City som höll i taktpinnen och skapade ett flertal lägen. Elliott hade återigen ett avslut, denna gång med en kanonträff på volley från omkring 30 meter. Tyvärr gick bollen precis över då Jensen stod chanslös.

Bortalaget fortsatte trycka på men fick inget med sig, marginalerna stämde återigen inte.
Burnley hade några chanser, mest tack vare inbytta Noel Williams som ställde till det för Hull.
Hull borde fått med sig iaf en poäng hem men man fick betala för sina missade chanser.