Lagbanner
Uppdatering: Skadeläget i Hull City

Uppdatering: Skadeläget i Hull City

Hull City har haft en tung start på säsongen med skador på nyckelspelare som Snodgrass och Jelavic. Här är den senaste uppdateringen om skadeläget i truppen.

Allan McGregor (Målvakt): Har dragits med axelproblem under hösten och därför vilats från spel sedan i början av oktober. Han är nu fullt återställd och redo för spel.

Michael Dawson (Försvarare): Skadade ett ligament i fotleden i 2-2 mötet mot Arsenal. Ska börja träna med förstalaget denna veckan. Tveksam till spel den 23:e november mot Tottenham.

Curtis Davies (Försvarare): Fick bryta matchen mot Burnley FC med ryggsmärtor. Ingen prognos gjord ännu för när han förväntas vara redo för spel.

Alex Bruce (Försvarare): Ådrog sig en skada i en av sätesmuskerna den 31 oktober. Har börjat med löpning och lättare återhämtningsträning.

Robert Snodgrass (Mittfältare): Skadade knät för snart 3 månader sedan. Genomgår rehabträning för att få upp styrka och rörlighet, men är långt från spelklar.

Nikica Jelavic (Anfallare): Skadade knät på uppvärmningen inför mötet mot Arsenal. Han beräknas börja träna med förstalaget nästa vecka, men är med största sannolikhet inte redo för spel mot Tottenham. Hulls tränare, Steve Bruce har kallat tillbaka anfallaren Yannick Sagbo (utlånad till Wolverhampton) för att förstärka truppen offensivt.

 

Christopher Abelin2014-11-13 16:20:00
Author

Fler artiklar om Hull City

Inför: Hull City - Sheffield Wednesday