Old Trafford, 2022-10-30 17:15

Manchester U - West Ham

Inför Manchester United - West Ham

Inför Manchester United - West Ham

West Ham åker till drömmarnas teater för att ta försöka plocka med sig poäng mot Manchester United.

West Ham spelade i torsdags i Europa League hemma mot Silkeborg. Moyes roterade majoriteten av spelarna från senaste Premier League-matchen mot Bournemouth. I den matchen gjorde nyförvärvet Aguerd startdebut efter den skada han ådrog sig under försäsongen. Hursomhelst har Moyes meddelat inför matchen att han inte är aktuell än för spel i Premier League. Bowen var inte med i truppen mot Silkeborg efter att ha skadat ankeln och är osäker till spel mot Manchester United. Det är också bekräftat att Paqueta inte kommer till spel på grund av sin axelskada.
Moyes förväntas ställa upp med följande startelva:

Fabianski
Johnson, Zouma, Kehrer, Cresswell
Rice, Soucek, Downes
Fornals, Scamacca, Benrahma.

Manchester United har blandat och gett i säsongsinledningen med nya tränaren Erik ten Hag. Spelet har blivit bättre och bättre och i senaste två Premier League-matcherna mot Chelsea och Tottenham har de gjort imponerande prestationer. Just nu placerar sig Manchester United sig på en sjätteplats men tre poäng upp till en tredjeplats.


West Ham har haft väldigt svårt på Old Trafford senaste tiden och vi får gå tillbaka till 2007 för att hitta senaste segern i ligan, då en viss Tevez avgjorde för the great escape. Förra säsongen vann Manchester United båda mötena och enligt spelbolagen har West Ham 18% chans till seger.
Med det sagt, låt oss hoppas på en skräll imorgon låta klättringen i tabellen fortsätta!

Coyi!
 

Emanuel Andersson2022-10-29 10:24:00
Author

Fler artiklar om West Ham