Inga förändringar i QPR-truppen under transferfönstrets sista dag

Ryktena fanns där, men inga spelare kom till W12 och inga lämnade.

Efter en händelsefattig sommar dök ryktena upp under torsdagen, men det slutade inte med några övergångar för QPR.

Det hetaste ryktet var att Huddersfields mittback Michael Hefele var på gång till QPR och det skrevs om att han var på träningsanläggningen Harlington för att genomgå läkarundersökningen. Samtidigt började nyheter om att Nottingham Forest lagt sig i att dyka upp och mycket riktigt så presenterades Hefele som ytterligare en av Forests många värvningar under sommaren. QPR ville enligt uppgift låna Hefele under säsongen, men då Forest i stället erbjöd tysken ett treårskontrakt så nappade han i stället på det och transfersumman på 350.000 pund låter som en bra värvning för Nottingham.

QPR hade tidigare tackat nej till Middlesbroughs bud på Luke Freeman. Freeman kostade runt 350.000 pund när han anslöt från Bristol City i januari 2017. Boros första bud sades ha varit på runt 3 miljoner. QPRs delägare och ordförande Tony Fernandes tog till Twitter och meddelade att Freeman inte var till salu.

Under onsdagen så skrevs det om att Blackburn kommit med ett bud på runt 4 miljoner och även här tackade QPR nej. Fernandes underströk ännu en gång att Freeman inte skulle säljas, men då Middlesbrough enligt uppgift bjöd närmare 5 miljoner så trodde många att QPR skulle backa och ta pengarna.

Någon övergång blev det inte och QPRs VD Lee Hoos sade under kvällen att man tackat nej till de bud man fått på sina spelare då man inte ansett att de varit slagkraftiga nog.

Transferfönstret är nu stängt för permanenta övergångar till klubbar i England. Klubbarna i Championship, League One och League Two kan dock fortfarande låna in spelare till och med slutet av augusti och spelare kan fortfarande lämna för klubbar utomlands som har sina transferfönster öppna.

Hoos menade vidare på att lånefönstret blir avgörande för QPRs säsong och att man hoppas kunna förstärka genom att låna in några spelare. Om man lyckas återstår att se. 

 

Simon Ståål2018-08-10 00:14:12
Author

Fler artiklar om QPR