"Local lad" lånas in från Brighton

"Local lad" lånas in från Brighton

QPR förstärker truppen ytterligare inför seriepremiären nästa lördag. I går, fredag, presenterades Taylor Richards som säsongens 4:e nyförvärv.

Den 21 åriga  offensiva mittfältaren är född i Hammersmith vilket Michael Beale gillar. Det är viktig för att stärka klubbens identitet, säger Beale till officiella hemsidan.

Richards började annars i Fulhams organisation som 9-åring, gick till Manchester City 5 år senare innan han i juli  2019 skrev på för Brighton. Förutom två inhopp i Premier League och några cup-matcher har det blivit spel i reservlaget. Säsongen 2020 var han utlånad till Doncaster i League One där han gjorde 10 mål på 41 matcher och förra säsongen var han utlånad till Birmingham under andra halvan

Richards ser fram emot att få dra på sig den tvärrandiga tröjan. Hela familjen och mina kompisar håller på QPR. Alla är är exalterade och jag längtar efter att få komma ut på planen. QPR var den enda klubben jag ville gå till, här känner jag mig hemma och managerns ideer tilltalade mig, säger han. Han beskriver sig själv som en offensiv, teknisk spelare som gillar att göra mål, spela fram till mål, vara kreativ och skar att hända. Han kommer troligtvis inte att spela träningsmatchen mot Crystal Palace, men den dagen han får ta sig QPR-tröjan kommer att vara en stor dag i hans karriär.

Michael Beale är, som vanligt, nöjd över sitt nyförvärv. Han beskriver Richards som en mångsidig spelare som kan spela som nr 10, vänsterytter och högerytter men främst ser han honom som en offensiv mittfältare, en nr 8. Lånet av Richards gäller för hela säsongen med en köpoption. 

Då får vi väl säga välkommen hem till W12, Taylor Richards
 

Jörgen Tjärnström2022-07-23 12:00:29
Author

Fler artiklar om QPR