Matchbetyg: Chelsea FC - Manchester City FC

En jobbig match för alla inblandade. En serbisk mittback och en hjälmprydd målvakt slipper bära hundhuvudet.

Petr Cech – 3
Håller siffrorna nere under första halvlek och gör ett par riktigt fina räddningar och ska vara nöjd med insatsen.

Cesar Azpilicueta – 2
Har spelat nästan nonstop de senaste månaderna och det börjar märkas. Slarvar i offensiven och har inte ett inlägg adresserat till rätt spelare. Lyckas också bjuda City på ett par kontringar genom direkt dåligt agerande.

Branislav Ivanovic – 4 Dagens Lejon!
Överlägset bäst i backlinjen och spelar med en pondus som hade behövts på fler fötter i framförallt första halvlek. Bäst för dagen.

David Luiz – 2
En farlig frispark, ett par brytningar men rent generellt så gör inte brassen en av sina bästa matcher. Borde framförallt kunnat agera bättre på 0-1 målet.

Ryan Bertrand – 3
Bra defensivt och hela tiden rörlig på sin kant, misslyckas dock med att leverera något vettigt i avgörande lägen men har bra koll på sin kant. Löper enormt.

John Obi Mikel – 2 (ut 65’)
Förlorar matchen i mittens rike mot Touré och Barry, men känns lite övergiven av sina lagkamrater.

Ramires – 3
Stenhård och överallt. Blir märkbart tröttare i slutet och tappar allt mer av energin som är synonymt för Ramires.

Eden Hazard – 2
Nästan osynlig fram tills den 66:e minuten, men efter målet så blir belgaren väldigt mycket piggare och är inblandad i allt som sker. Men det räcker inte till att bara vara med en tredjedel av matchen.

Juan Mata – 2
Nej, inte spanjorens bästa dag. Har ett par vettiga passningar och två bra chanser, men är inte en urkraft som vi vant oss vid.

Oscar – 1
Jättedålig offensivt. Sliter och försöker defensivt, men borde nog bytts ut för att ge plats åt någon annan.

Demba Ba – 2
Klassmål, i övrigt väldigt blek. Ba har mycket att bevisa.

Inhoppare

Fernando Torres  - 3 (in 65’)
Är den enskilt farligaste spelaren offensivt efter bytet. Vill mycket och är i bra form. Släpp honom lös i slutet av säsongen.

Rafael Benitez – 0
Ett byte? ETT BYTE? I 65:e minuten? 65:E MINUTEN??! Oförsvarligt. Skänker bort eventuella chanser till titlar.

Domare Chris Foy – 1
Missar ett solklart gult kort på Zabaleta, ett solklart rött på Agüero och en lika solklar straff. Foy fortsätter att vara en baneman för Chelsea.