Lagbanner
Enorm smäll: Darragh Lenihan missar resten av säsongen
Darragh Lenihan, med tröjnummer 26 i den vita tröjan, missar resten av säsongen

Enorm smäll: Darragh Lenihan missar resten av säsongen

Nu står det klart att Middlesbroughförsvararen missar resten av säsongen på grund av en skada.

Darragh Lenihan, som har varit ett stabilt inskott i Michael Carricks försvarslinje, har saknats sedan september då Boro slog Southampton med 2-1. Efter att ha fullbordat matchen mot the Saints fick Lenihan problem med hälsenan som höll honom på bänken under resten av säsongens spelade matcher. Idag meddelade försvararen på Instagram att han blev tvungen att fullständigt operera hälsenan och att han således är otillgänglig för spel under resten av säsongen. 

På just Instagram kommenterade Lenihan sin tunga skada genom att skriva så här: “Återhämtningsresan börjar idag efter att jag genomgick en framgångsrik operation. Jag är helt knäckt över att behöva missa resten av säsongen men jag kommer hjälpa grabbarna som bäst jag kan på distans.”

Darragh Lenihan på gott humör trots skadan. Foto: Instagram

Lenihans skada kommer inte väldigt passande in på Middlesbroughs körschema då man under säsongen redan drabbats av en svårare skada i backlinjen. Tommy Smith skadade även han sin hälsena i matchen mot Birmingham förra månaden. Smiths ruptur av hälsenan håller honom likt Lenihan ute ur spel resten av säsongen. Med få alternativ på spelarbänken tvingas Middlesbrough nu förmodligen att stärka backlinjen i det kommande transferfönstret. 

Boro vidare i ligacupen tidigare i år
 

Viktor Kristensson2023-11-20 17:09:00
Author

Fler artiklar om Middlesbrough