Neil Critchley lämnar QPR efter bara tolv matcher
Neil Critchley lämnar QPR efter bara dryga två månader.

Neil Critchley lämnar QPR efter bara tolv matcher

Det blev bara dryga två månader på posten och QPR jagar återigen en ny manager

QPRs officiella kanaler meddelade på söndagskvällen att Neil Critchley lämnar jobbet som huvudtränare med omedelbar verkan.

Critchley tog över i mitten av december, efter att Mick Bealy lämnade för att ta över Rangers, och fick en bra start på jobbet då det i första matchen blev vinst borta mot Preston. Detta visade sig bli den enda segern QPR tog under sin nye tränare och lördagens 3-1 förlust borta mot Middlesbrough blev 44-åringens sista match som ansvarig.

Utöver Critchley så lämnar Mike Garrity och Iain Brunskill, som bägge kom till klubben i samband med att Critchley tillträdde, sina roller.

Klubben har ännu inte meddelat hur man går vidare, men troligtvis så leder reservlagets tränare Paul Hall kommande veckas träningar, precis som han gjorde efter att Beale lämnat.

Det är naturligtvis tråkigt att klubben ännu en gång måste ut och leta efter en ny manager. Speciellt när man för två månader sedan tecknade ett kontrakt med en ny kille som sträcker sig fram till sommaren 2026. Detta innebär troligen att man behöver betala lön eller kompensation under en längre period och detta påverkar såklart klubbens finanser och möjligheter att försträka truppen i sommar.

Simon Ståål2023-02-19 20:51:34

Fler artiklar om QPR